Eve Online > NoobGarten

Eve - aktywacja konta - przelew

<< < (3/4) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Loc0 w Maja 24, 2010, 21:35:02 ---To jakis bubel musi byc (albo sie cos pozmienialo) - w kazdym razie doladowanie time codem od razu aktywuje konto do full bez dodatkowych oplat.

--- Koniec cytatu ---

A nie jest tak ze GTC aktywuje konto i daje 30d zamiast 60 ? Bo kiedys tak to bylo opisywane....

Kara Mon:
GTC 60 dni
Plex 30 dni

Kazda inna forma platnosci daje 30 dni i kosztuje 15$ + 5$

Xarthias:

--- Cytat: Xeovar w Maja 24, 2010, 22:08:55 ---A nie jest tak ze GTC aktywuje konto i daje 30d zamiast 60 ? Bo kiedys tak to bylo opisywane....

--- Koniec cytatu ---
To mit :)
Powstał kiedyś, jak były gtc 50 i 100 dni. Tak naprawdę tymi akurat nie można było aktywować konta i ktoś puścił plotę, że odejmuje 30 dni za aktywację.
Teraz jest tak jak napisał Kara. Płacąc TC/pleksem nie dopłacamy za aktywację w żaden sposób.

Starakopara:
Witam

ja używam innego sklepu, mianowicie www.shatteredcrystal.com , płacę za 60 GTC kartą płatniczą za pośrednictwem pay pala ( nie mając na pp założonego konta , co kosztuje mnie 1 PLN drożej ) sklep jest sprawdzony i wiarygodny, płatnośc jest w dolarach USA, co przy obecnej cenie 1EUR jest bardziej opłacalne

za pierwszym razem jak będziesz kupował GTC, w ciągu 30-40 min  ktoś zadzwoni pod podany przez Ciebie nr telefonu ( komunikatywny angielski wymagany ) i zapyta o kilka szczegółów topograficznych w Twojej najbliższej okolicy ( jakaś większa ulica, szpital czy cokolwiek tam jest ), po weryfikacji GTC przyślą Ci w ciągu 5 minut na podany adres email.

o7

edit:

weryfikacja telefoniczna jest jednorazowa , potem już kupujesz bez konieczności rozmawiania z przedstawicielem shatteredcrystal

Yavimatuzalem:
Dzięki za info.
Dodam, że TC kupię pewnie ze stronki http://klucze.inexus.pl/  (nie lubię bawić się z paypalem) - kupowałem tam kiedyś klucze do innej gry i wszytko było ok.
Jakieś doświadczenia z tą stronką?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej