Eve Online > CR - Archiwum
[CBC] CBC Interstellar
Ellaine:
Przypominam korpowiczom by nie pisać "bump" tylko kilka słów co u nas.
A u nas to że sojusz dostał kilka systemów po OWN. Mamy teraz więcej przestrzeni życiowej.
Będziemy niedługo nieznacznie zmieniać statut / manifest ideologiczny na nieco bardziej pvpowy.
boryzzz:
witam,
kiedy można złapać w grze kogoś z kim mógłbym porozmawiać na temat dołączenia do korporacji?
Pozdrawiam
Borys
Ellaine:
Kanał MOSTLY AFK miewa ludzi w zupełnie losowych porach. Nie jestem pewien czy mamy w tej chwili otwartą rekrutację bo mamy wojnę z IT. Ale to już dyrektorzy rekrutujący będą wiedzieli.
Zmienia nam się trochę statut, pracuję nad tym teraz, niedługo pojawi się nowy.
boryzzz:
--- Cytat: Albi w Grudzień 10, 2010, 14:12:55 ---Kanał MOSTLY AFK miewa ludzi w zupełnie losowych porach. Nie jestem pewien czy mamy w tej chwili otwartą rekrutację bo mamy wojnę z IT. Ale to już dyrektorzy rekrutujący będą wiedzieli.
Zmienia nam się trochę statut, pracuję nad tym teraz, niedługo pojawi się nowy.
--- Koniec cytatu ---
no właśnie, na kanale nie odpowiedział mi nikt :) a aplikacja o dołączenie została odrzucona :/ Będę wdzięczny za update jak coś się zmieni, miesiące skillowania i tak przede mną :)
Dzięki za odpowiedź.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: boryzzz w Grudzień 10, 2010, 14:19:13 ---no właśnie, na kanale nie odpowiedział mi nikt :) a aplikacja o dołączenie została odrzucona :/ Będę wdzięczny za update jak coś się zmieni, miesiące skillowania i tak przede mną :)
Dzięki za odpowiedź.
--- Koniec cytatu ---
Trafiłeś na złą porę prawdopodobnie. "Rekrutatorzy" są praktycznie codziennie w godzinach wieczornych.
BTW Jeżeli jesteś młodym graczem i nie masz skończonych szkoleń w UA to twoje szanse na pozytywne rozpatrzenie podania oscylują w okolicach zera . Musiałbyś się wykazać naprawdę wyjątkową motywacją aby nas przekonać ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej