Eve Online > NoobGarten
Metody zarabiania dla noobka
devilsbirth:
--- Cytat: zysiolo w Maja 13, 2010, 20:34:32 ---UA od tygodnia jestem ;p dziś dostałem zaproszenie czy coś na ich kanał jak zrobiłem posta na ich forum(przedtem nie mogłem wejść na ich kanał)
--- Koniec cytatu ---
Zdajesz sobie sprawę, że jeśli do tej pory nie patrzono ci na ręce to właśnie zaczęto? ;)
--- Cytat: Doom o ninja salvagingu ---Jesli jesteś w Unseen i bawisz się w ten sposób wylatujesz w czasie potrzebnym na znalezienie cię na liście memberów po tym jak CEO się o tym dowie
--- Koniec cytatu ---
FirguS:
Szczerze to każdy korp akceptujący nowicjuszy jest dobry, i nie koniecznie polski. Jestem w międzynarodowym korpie z oddziałem dla nowicjuszy I po miesiącu gry mam całkiem niezłe pojęcie o jej mechanice (całkiem miła atmosfera, pewnie dlatego że polacy mają tendencję do niepotrzebnych komentarzy :)). Jeśli po miesiącu gry nie wiesz jeszcze jak zarabiac to chyba trzeba pomyśleć o zmianie gry ;)
F-YU:
Jakie są metody zarabiania? Interesuje mnie, która metoda nie jest skomplikowana ani nie ma dużych wymagań
zapisujesz się do corpa, zdobywasz zaufanie wylatujesz do 0.0, po jakims pol roku przeciągasz wszystko z hangaru corpowego w stacji do swojego - masz na lata gry, na samochód, dziwki, wódkę, dom...
tak robią pro nooby w tej grze :), którzy czasem są CEO, albo głównym dyrektorem.
http://www.youtube.com/watch?v=PJwd86x81SI#
a zwykłe szaraki no cóż - zostają z gołym tyłkiem
zysiolo:
Ej a jak w skanerze ustwić w filtrach aby wyszukiwał mi wraki statków (nie wiem jak to się nazywa szukałem tam i nie było nic co kojarzyłoby mi się z wrakiem statku) (no wiecie ninja salaving)
Templar Brave:
Chyba Akademia zaprosi Cię na przymusowy urlop dziekański :D
P.S.: Czytałeś poprzednie posty???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej