Eve Online > NoobGarten
Metody zarabiania dla noobka
Doom:
Ponieważ wyobraź sobie mamy w UA Zasady, które mówią że co legalne w mechanice gry niekoniecznie jest legalne w UA
Jak Ci się nie podoba takie wyjaśnienie to wymyśl sobie inne np że takie z nas kerbiry że boimy się wardeków z pozdrowieniami od okradanego misjonarza itp dupereli
littleozzik:
--- Cytat: Doom w Maja 11, 2010, 15:06:21 ---Po tutorialach dobrym choć miejscami trudnym źródłem kasy jest epic arc (50 misji, w nagrodach kolejne booki i chyba jakieś statki)
--- Koniec cytatu ---
Możesz rozwinąć trochę w kwestii statków i książek? Porzuciłem Epic Arcs na rzecz misji lvl2 i zastanawiam się czy nie wrócić do sisters :)
Co do ninja salvaging to latał ostatnio za mną taki jeden. Nie wiedziałem co zrobić więc podleciałem i "puknąłem go w pancerz" rupieciem. On warp i już nie wrócił ;D
SokoleOko:
--- Cytat: littleozzik w Maja 11, 2010, 15:14:42 ---Co do ninja salvaging to latał ostatnio za mną taki jeden. Nie wiedziałem co zrobić więc podleciałem i "puknąłem go w pancerz" rupieciem. On warp i już nie wrócił ;D
--- Koniec cytatu ---
Nie rób tego. Gość może wrócić w czym lepszym, a ja widziałem już parę shipów za dużą bańkę, które stracono w ten sposób.
Jak chcesz się pozbyć natręta, to odwarpuj nagle (może złapie aggro i pęknie od pierwszego strzału) i/lub strzelaj do wraków.
devilsbirth:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 11, 2010, 15:19:50 --- i/lub strzelaj do wraków.
--- Koniec cytatu ---
To zły pomysł.
littleozzik:
Ja go nie zaatakowałem, tylko do niego dobiłem "czołowo" :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej