Eve Online > NoobGarten

Metody zarabiania dla noobka

<< < (7/16) > >>

SokoleOko:
Raty w low są fajne dla początkujacego. Tak zarobiłem swoje pierwsze 100 milionów, a to było w czasach, gdy w low spotykało się maks BC po 250k za sztukę.

Latałem przez parę tygodni Vexorem z 4 dronami (brak skilla na V), nigdy nie zginąłem na belcie, natomiast niestety dwa cruisery spadły mi na gate campach na wlocie do low. Potem latałem już z noob altem do scoutowania.

Templar Brave:

--- Cytat: Doom w Maja 11, 2010, 18:03:13 ---Niektóre COSMOS misje są pseudo exploracyjne, ale robisz je raz na gre... połowa jest zabugowana, cześć debilnie trudna...

--- Koniec cytatu ---
Trudne? Chyba te w low, bo dla mnie one są po prostu nudne i bez sensu, a w dodatku dają za mało kasy, a powyżej pewnego poziomu stand frakcyjny już prawie wcale nie rośnie.

A jeśli chodzi o metody zarabiania takie, co to można dużo zarobić, ale żeby się zbytnio nie narobić, to polecam arbitraż cenowy w hubach  O0

zysiolo:
Sądze że zajme się teraz troche produkcją różnych rzeczy, większości terminów w powyższych postach nie rozumiem.

zysiolo:
Do SokoleOko czyli ja mam skanować system w poszukiwaniu wraków statków czy mam szukać żywych i je napierdzielać (pvp?) i wraki kroić?

zysiolo:
i jeszcze co to jest:
--- Cytuj ---robisz sobie BM-kę
--- Koniec cytatu ---

-BM?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej