Eve Online > NoobGarten
Metody zarabiania dla noobka
Doom:
Zrobiłem kilka epiców, później coś mnie od nich odciągneło i nie chce mi się do nich wracać, ale dość szybko dostałem tam skil na deskę i chyba samą deskę, jak jest dalej nie wiem, ale nagrody od agentki są bardzo wysokie jak na misje oficjalnie lv 1
--- Cytat: SokoleOko w Maja 11, 2010, 15:19:50 ---Nie rób tego. Gość może wrócić w czym lepszym, a ja widziałem już parę shipów za dużą bańkę, które stracono w ten sposób.
Jak chcesz się pozbyć natręta, to odwarpuj nagle (może złapie aggro i pęknie od pierwszego strzału) i/lub strzelaj do wraków.
--- Koniec cytatu ---
Albo wołaj kolegów z korpa którzy poleca w czymś fitowanym pod pvp :knuppel2:
Sammani:
--- Cytat: Doom w Maja 11, 2010, 15:10:45 ---Ponieważ wyobraź sobie mamy w UA Zasady, które mówią że co legalne w mechanice gry niekoniecznie jest legalne w UA
Jak Ci się nie podoba takie wyjaśnienie to wymyśl sobie inne np że takie z nas kerbiry że boimy się wardeków z pozdrowieniami od okradanego misjonarza itp dupereli
--- Koniec cytatu ---
bez cisnienia, pytam sie o powody, a nie oceniam.
SokoleOko:
--- Cytat: XIII w Maja 11, 2010, 15:21:32 ---To zły pomysł.
--- Koniec cytatu ---
Co mi umknęło? Sam tak robiłem i nie było concordokken.
Doom:
XIII chodzi zapewne o to ze niszczysz swoją kasę.
Sammani zasady na jakich funkcjonuje UA są niezmienione od dawna, nie dam głowy bo za krótko dla nich pracuję, ale cześć o highsecowym piractwie (can fliping, nija salvaging, kamikadze na indyki itp) definiował chyba osobiście Xartias jak zakładał corpa.
devilsbirth:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 11, 2010, 15:30:25 ---Co mi umknęło? Sam tak robiłem i nie było concordokken.
--- Koniec cytatu ---
To zależy on ninjy a to potrafią być uparte skurczybyki, zwłaszcza "zawodowi", zostanie taki z tobą aż rozwalisz wszystkie wraki i zamiast polowy kasy z wraków (salvage) nie dostaniesz nic (ani salvagu, ani lootu), powiedzmy, że traktują to ambicjonalnie :). Odwarpienie na parę minut działa skuteczniej, bo taki ninja albo padnie od salwy ratów, ale to musi być głupi, albo po prostu w dwie minuty znajdzie następnego łosia do oskubania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej