Eve Online > NoobGarten
Sens grania w eve
silvia:
Jest roznica pomiedzy "czym mozna sie w eve zamojwac" a "jaki jest sens".
zysiolo:
Jak jest u was z opłacaniem abonamentu ja jakoś się nie kwapie do wystawienia tych ~40zł :P
Mac Dercad:
Rozszerzając pytanie: jaki jest sens grania w dowolną grę mmo? Lub: jaki jest sens grania w dowolna grę komputerową? Lub: jaki jest sens grania w dowolną grę?
Dux:
--- Cytat: zysiolo w Maja 05, 2010, 17:16:14 ---Jak jest u was z opłacaniem abonamentu ja jakoś się nie kwapie do wystawienia tych ~40zł :P
--- Koniec cytatu ---
Po paru miesiącach możesz spokojnie opłacać konto iskami. Możesz to spokojnie robić nawet klepiąc tylko misje lev. 4 w HS i jeszcze coś Ci zostanie. Niektórzy utrzymują za iski i parę kont. Niektórzy pewnie i po kilku latach solidnie zarabiając ISKi w jakikolwiek tam sposób płacą gotówką. Nie każdy się kwapi do marnowania isków na jakiegoś PLEXa :P
Templar Brave:
--- Cytat: Max Dercad w Maja 05, 2010, 17:25:17 ---Rozszerzając pytanie: jaki jest sens grania w dowolną grę mmo? Lub: jaki jest sens grania w dowolna grę komputerową? Lub: jaki jest sens grania w dowolną grę?
--- Koniec cytatu ---
I tak od nitki do kłębka zaczniesz się w końcu zastanawiać nad sensem życia... ;D
--- Cytat: SokoleOko w Maja 05, 2010, 15:02:15 ---Słaby troll, 1/10 :2funny:
W swojej półtorarocznej karierze zajmowałem się w kolejności:
- robieniem kontraktów kurierskich
- klepaniem ratów w lowsecu
- robieniem misji L4
- kopaniem w hisecu (lajtowo, potem AFK na alcie)
- scamem na kontraktach kurierskich
- produkcją rigów
- produkcją frakcyjnych fregat
- kopaniem highendów w null
- eksploracją
- wyprawami do W-space na Sleepersów
oraz
- solo PvP w lowsecu
- gangowe PvP w lowsecu
- PvP w porządnym aliansie
Myślę, że doświadczyłem może połowę tego, co Eve oferuje, a dwa razy do roku pojawia się coś nowego.
--- Koniec cytatu ---
Bogate CV ;D A na jakim stanowisku widzi się Pan za dwa lata? :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej