Eve Online > Tyrannis
PLANETARY INTERACTION
Racjel:
--- Cytat: solo w Lipiec 02, 2010, 16:02:09 ---wiosek - pi to jest upierdliwe gówno które się kompletnie nie opłaca siedząc na 0.0. :)
--- Koniec cytatu ---
No i nikt cie nie zmusza byś śię tym zajmował.
eX:
Co to za issue dzisiaj, że TQ robi emergency DT?
Myziot:
--- Cytat: solo w Lipiec 02, 2010, 16:02:09 ---400 baniek / 30 dni = 13.333 banki.
13,33 baki / 1.55 banki (srednia cena rata w covenowie) = 8.6 rata ~ 9.
9 ratow to 3 do 8 paskow w zaleznosci od szczecia co dobrym shipem omiata się 5-6 minut.
(+szansa na true sanshe itd)
zmarnowany czas = 30*6minut = 180 minut w miesiacu
p.i = 20*30dni = 600 minut + logistyka (jita itd)
wiosek - pi to jest upierdliwe gówno które się kompletnie nie opłaca siedząc na 0.0. :)
--- Koniec cytatu ---
Licząc średnią moich bounty na 20 minut gdy race albo robie anomalki to 5-10kk. I to jest system sanshy, security -1.00 i 27 beltów.
Z planet robię aktywów za 15-20kk w 20 minut dziennie z perspektywami na podwyżkę, gdy NPC przestaną to sprzedawać. A logistyka? Nie gram solo, gram z korpem i transport jita-null jest ogarnięty przez ludzi, którzy się tym zajmują. Biorę oczywiście pod uwagę czas upłynnienia aktywów, ale to i tak tylko kwestia czasu.
Nie wiem, jak robiłeś wyliczenia, ale na moje warunki (podkreślam moje warunki: skille, shipy itp), to optymalne wykorzystanie 20 minut mojej gry dziennie to pi. Resztę czasu z kerbirki przeznaczam tez na racenie :). Poza tym lubie miec swiadomosc, ze jak lece w gangu, to gdzies tam ISKi mi sie same mnożą.
ps. Trzeba wziac pod uwage, ze ja po prostu lubię pi i wolę poświęcić 20 minut na planetki, niż strzelanie do krzyżyków. I jeszcze lepiej na tym wyjść.
Kara Mon:
dokladnie liczycie ile zarobi sie na ratach ale trzeba tez doliczyc czas spedzony na tych ratach :p , PI nie daje jakichs ogromnych pieniedzy jak na razie ale tez nie wymaga poswiecania temu duzo czasu.
Jrkan:
Zrobienie jednego sanctum (z kręgami) zajmuje razem z wyskanowaniem, mojemu abaddonowi między 25 a 30min, z czego z samego bounty mam ok. 21m (ach te podatki). Wylatuje na kerbirke kiedy chce i siedzę tam ile chce, a plenety dobrze jest doglądać z zegarkiem w ręku. Mam trzy planety samowystarczalne i zdaża mi sie zapomnieć wystartować ekstraktory, a co dopiero jak bym miał przewozić jakieś półprodukty między planetami. Gdybym miał to robić, to prędzej bym postawił posy, bo mniej trzeba o nich pamiętać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej