Eve Online > Tyrannis

PLANETARY INTERACTION

<< < (13/22) > >>

DaBlades:
Za co odpowiada skill planetology i adv. pl.? Za ilość surowca wydobytego z extractorów?

Do czego służą launchpady? Wystrzelić urobek można z CC więc muszą coś więcej dawać. Tym bardziej przy swoich wymaganiach.

Można jakoś przetransportować materiały na planete do przeprocesowania? Na pewno można tylko jak?

Czy ilość konstrukcji na planecie jest ograniczona? 1xCC a reszta dowolnie?

Czy długość linii zaopatrzeniowych ma na coś wpływ?

Dormio:
Ilość Twoich konstrukcji na planecie ograniczają możliwości CC (CPU/PG jak w POSie). Długość linii zaopatrzeniowych ma wpływ (IMHO na czas dostarczania oraz zajętość CPU/PG w CC).

Templar Brave:

--- Cytat: DaBlades w Maj 21, 2010, 10:00:31 ---Za co odpowiada skill planetology i adv. pl.? Za ilość surowca wydobytego z extractorów?

--- Koniec cytatu ---
Z tego, co pamiętam, to te skille pozwalają Ci na stawianie coraz bardziej zaawansowanych baz na planetach - skill na 5 = możliwość postawienia Elite Command Center, które oczywiście ma najwięcej CPU i Powergrida.
Poza tym (nie wiem czy akurat te skille) pozwalają Ci na zdalne ustawianie konstrukcji i modyfikację wydobycia na planetach. Z tego co pamiętam (bo już od pewnego czasu nie chce mi się ściągać nowych dodatków na SISI :D) to maksymalny zasięg modyfikacji wynosi 18 lat świetlnych.

wykszyknik:

--- Cytat: DaBlades w Maj 21, 2010, 10:00:31 ---Za co odpowiada skill planetology i adv. pl.? Za ilość surowca wydobytego z extractorów?

Do czego służą launchpady? Wystrzelić urobek można z CC więc muszą coś więcej dawać. Tym bardziej przy swoich wymaganiach.

Można jakoś przetransportować materiały na planete do przeprocesowania? Na pewno można tylko jak?

Czy ilość konstrukcji na planecie jest ograniczona? 1xCC a reszta dowolnie?

Czy długość linii zaopatrzeniowych ma na coś wpływ?

--- Koniec cytatu ---
1).na mój głupi rozum to odpowiada za ilość wydobytego surowsa, ale większość mądrych głów na sisi uwarza że dzieki tym skilom się lepiej skanuje tymczasem opis mówi co innego a po moim teście to ze skila z3 na 4 ilośc surowca wzrosła o jakieś5%:) co do advance nie wiem bo nie skilowalem tego skila
2). Dzięki lunchpadom nad planetą pojawia się swoisty magazyn do transportu z planety i na planete :)
3). Czytaj to co wyżej i dodaj nowy element do overview.
4). Jedynym ograniczeniem jest CPU i PG CC a pozatym dowoli.
5). Tak na zużycie CPU i PG im dłuższa linia tym więcej tego potrzeba a CPU i PG(w szczegulności PG) jest bardzo cenne na cc by ustawić jako tako wydajną produkcję.

silvia:
jak duzy byl download na sisi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej