Eve Online > Tyrannis
PLANETARY INTERACTION
Dormio:
Ja wiem, że nie da się wszystkich transportów wyłapać. A co do objętości to popatrz ile ma objętości paliwo do POSa (i nie mam na myśli lodowej frakcji).
SokoleOko:
Popatrzcie na objętości CC.
Nawet Iteron V będzie overkillem. Interakcja z planetami ma być łatwodostępna, więc w hisecu byle n00b, który dostanie indyka za tutorial (i przedłuży konto, żeby w tego indyka wsiąść) będzie już coś mógł zdziałać.
Yogos:
No wiem, to wcale nie było duże z tego co pamiętam to oxygen jedynie sporo zajmował resztę sie upychało w zakamarkach ładowni.
Dlatego myślę, że jak ktoś będzie w miarę regularnie odbierał to transport ship mu spokojnie starczy.
Inną sprawą będzie to co się dzieje w środku łańcucha produkcyjnego czy tam nie pojawią się jakieś produkty o sporej objętości które trzeba będzie między planetami przewieźć.
Morbius:
ale z tego co ja widziałem to te kontenery są wystrzeliwane na ss przy planecie i pokazują ci sie w jurnalu czy gdzieś tam
nie wiadomo czy będzie to można wyskanować i stać sobie przy takiej puszcze czekając aż indyk przyleci
SokoleOko:
Nie będzie można, bo puszkę zobaczysz na skanerze dopiero jak indyk warpnie na grid z tą puszką.
To jest jednak ten prostszy i jednokierunkowy sposób transportu (z planety w kosmos), oprócz tego będzie jeszcze system dwukierunkowy i ten chyba będzie można kampić (coś jak mała stacja).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej