Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - 21.04.2010

<< < (27/45) > >>

Kapral Kalam:
Co do powrotu Radia do Covenu, to ja nie miałem "przyjemności" tam latać ale w Radiu partycypacja choć bliższa Covenowej niż Syskowej nadal się nie kwalifikuje. Musicie zrozumieć, że robienie moherowych beretów jest czasochłonne a tych z antenką (mówimy na nie super-berety) to już wogóle.

Jakby odpowiadając Dziadzikowi:
1. Gdzie są sojusze wystawiające po 10%? Pewnie tam gdzie owe 10% im na to pozwala. W naszym przypadku to jakieś 300 luda z kolegami, co czyni nas waszym sąsiadem (wrogiem) ze stanem posiadania 2 pockety. Wy też macie takie floty więc jakoś sobie tu walczymy i nie sądzę żeby jedni albo drudzy mieli przejąć wszystko. 300 + US time zone to nawet przy naszym SysQ o przepraszam IQ jakoś starcza do obrony (wiem liczyliście na atak no ale fizycznie ledwo się bronimy). Pewnie sojusze z taką partycypacją (flotą) próbujące rządzić całym regionem poleciały do empire ale na szczście rządzenie całym eso już nam ktoś wybił z głowy.

2. W dyskusję od czego się zaczęło nie dam się wciągnąć. Wierzę, że od chęci dobrej zabawy w eso i niechęci do nudnej wizyty na północy. Miło, że odrzucając zaproszenie do tamtej wojny podarliście też nasze. Chyba tylko nielicznym megalomanom taka wojna się podobała w sys-k. W jedną prawdę objawioną w tej materi nie polecałbym wierzyć a jako członek Radia M na prawdach objawionych się znam  :P

3. Gdzie się podziały 300 osobowe floty samych sys-k? A no chyba przeszły do legendy i dlatego właśnie ja bym się na takie legendarne liczby nie powoływał. Teraz kiedy okazało się że nasz sojusz zamiast miecza ma raczej skromną pałkę, już wiemy, że nie musicie stawiać czoła tysiącom.

4. Nie tylko Polacy są waleczni, no już nie przesadzajmy, bo się jeszcze spratanie oburzą ;)

5. Waszych szpiegów skomplementowałem w moim poście, więc nie odnośmy się do jakichś wpisów nie wiadomo kogo na kugu. Tu dyskutujemy w naszym mam nadzieję nieco mądrzejszym gronie.
Zresztą to była by hipokryzja krytykować takie metody, bo po pierwsze jak byśmy mogli to też byśmy je stosowali, po drugie podobne niehonorowe acz taktyczne zagranie jak stawianie SBU u siebie sami przeprowadzamy.

6. Co do liczb to nie wiedziałem, że jest aż tak źle  :-\
Sys-K+Primary+LR=2551+2005+1091 vs Coven+SE=797+393.
Czyli 5647 vs 1190. No ale na placu boju przyznacie staramy się tych 500 przeciw waszym 100 nie wystawiać, bo nasi FC by sie niczego nie nauczyli (jakaś część mojej jaźni mówi mi, że teraz też się nie uczą).

Chyba dam sobie spokuj z pisaniem bo mi jakieś litanie całe wychodzą ???

MightyBaz:

--- Cytat: Siewca Titum w Maja 05, 2010, 21:07:38 ---Rydze i BUFU do c0ven i mamy potęgę Polską  :knuppel2:

--- Koniec cytatu ---

Nie przesadzajmy, C0ven juz nią jest.

Nie wszyscy nasi muszą być w c0venie, wystarczy ze jak dojdzie do wiekszych rozruchow, moze nawet niekoniecznie w Eso, to stworzymy tymczasowy polski powerblock i Zostałem ocenzurowany kazdego, hyhy

Zsur1aM:

--- Cytat: dziadzik w Maja 05, 2010, 21:17:34 --- kazdy ich uzywa, jesli tylko ma (nawet CVA uzywalo swoich).

--- Koniec cytatu ---

Jezzz, CVA nie ma/nie uzywa szpiegow, za to swobodnie rozmawiamy sobie ze szpiegami AAA na naszym vencie ^^, w dodatku powiem ze lubia sie podszywac pod moj nick z jakiegos powodu (wtf?) .  :2funny:

bunak xix:
jeszcze jest yarrr ze skromną liczbą 188 membersów  >:D

Okropniak:
ciiii - bo przyleca i nas czapkami zarzuca :)
Sam osobiscie bardzo chcialem do coven poleciec, ale sprawa rozwoju ally i sov (maly ciasny ale kuna wlasny) niestety nie pozwolili :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej