Eve Online > Tyrannis
Dzień zagłady.
Sammani:
Ahh te supercapsle na niekatywnych kontach wylogowane na deep ssach poniewaz ich wlasciciele sa wojsku, szpitalu, szpitalu zostana wysadzone. Ukarajmy ludzi ze korzystanie z mechaniki o ktorej nie wiedzielismy ale teraz nawiemy ja exploitem this is logika by CCP
gregor40:
Totalny bezsens. Tym samym skryptem, ktory znajdzie i usunie te itemy z bazy danych mozna by je przeniesc do stacji...
SokoleOko:
W komentarzach do devbloga na Eve-O była podniesiona ważna kwestia: to będzie pierwszy raz, kiedy CCP skasuje coś należącego do graczy nieaktywnych.
Oczywiście, była akcja orania posów korzystających z exploita z reakcjami/moon miningiem, ale uznać wylogowanie supercapsa na DS-ie za podobnego kalibru zbrodnię.
eX:
Z każdą w mojej opinii pozytywną zmianą w EVE, która skłaniała by mnie na powrót do aktywnej gry idzie zmiana negatywna, która skłania mnie do niewracania... czasami naprawdę nie rozumiem devsów eve. :)
@ninja edit: btw. o ile kasacja SSów jest ok, to kasacja rzeczy typu statki i kontenery z zawartością to jakieś nieporozumienie
SokoleOko:
--- Cytat: eX w Kwiecień 13, 2010, 13:09:09 ---Z każdą w mojej opinii pozytywną zmianą w EVE, która skłaniała by mnie na powrót do aktywnej gry idzie zmiana negatywna, która skłania mnie do niewracania...
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady... pamiętam naszą rozmowę na temat "sova i konieczności bronienia własnych posów", ale Dominion tu sporo poprawiło i popatrz, jakoś dało się zrobić sensowną wojenkę w Provi, gdzie żadna ze stron nie zdechła z nudów.
Wracaj, fajnie będzie O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej