Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT vs North

<< < (10/22) > >>

shaitis:

--- Cytat: silvia w Marca 31, 2010, 19:18:52 ---Ile osob SC ma wystawic?
Jesli bede taka frekwencja podczas tej wojny jak na TSach to zapowiada sie, iz jita otrzyma slabszy nod ^^
(1000 osob na IT, 1600 na NC)

--- Koniec cytatu ---

X-7 wytrzymalo 850 dzisiaj, node sie nie wysypalo tylko kazdy inny kto dostawal sie do systemu automatycznie sie crashowal (pozostali w tym czasie "normalnie" mogli grac)

raport po walce bo ta trwa
http://www.it-kills.us/?a=kill_related&kll_id=148138

W kazdym zwarciu NC dostawalo w tylek, warpowalismy kilka razy do celu i zabijalismy to co udalo sie zbublowac, niestety nie uratowalismy wszystkich zcrashowanych capitali.

Walka wygladala tak:

warp to X. Po ladowaniu strzelalismy do tego co sie dalo NC odwarpowalo i tak 5-6 razy, w tym czasie NC probowalo zcrashowane zaggrowane carriery i je ubijalo. Czasem jak dawalismy rade to znajdowalismy je rowno z nimi, jak widac po KB 5 capitali padlo. Ale byl fun ;)

silvia:
Sztuczne ograniczenie pojemnosci systemu? :D

A lag macie?

Skruber:
Lag jest powiedzmy "standardowy " jak na 700 osób na localu. Może dlatego nie crashuje bo prawie całe IT grzeje tyłki na stacji. Jak dotąd Kilka capsów padło (żaden tytek, czy milf). Co ciekawe NC działa tylko flotą BSów i supportu, a jednak IT nie wylatuje. Widocznie czeka na obiecany 1 kwietnia.

shaitis:

--- Cytat: Skruber w Marca 31, 2010, 22:22:11 ---Lag jest powiedzmy "standardowy " jak na 700 osób na localu. Może dlatego nie crashuje bo prawie całe IT grzeje tyłki na stacji. Jak dotąd Kilka capsów padło (żaden tytek, czy milf). Co ciekawe NC działa tylko flotą BSów i supportu, a jednak IT nie wylatuje. Widocznie czeka na obiecany 1 kwietnia.

My czekamy aż wstawisz sobie korpa i sojusz. M.

--- Koniec cytatu ---

Ciekawy punkt widzenia, ja widzialem 300 osob w naszym posie, tu grzalimsy tylki pomiedzy zabijaniem was na waszych safespotach ;) A jak rozwiazalismy flote i poszlismy AFK w posie to zaczelo sie yarr yarr HARR HARR na lcoalu czyzby goonsy z wami przylecialy ?

Skruber:
Cóż... standardowe wypowiedzi stron przeciwnych  :).

Mówisz o tym??
http://www.it-kills.us/?a=kill_related&kll_id=148296

Zaznaczam że jak dotąd nie było jakiejś masowej bitwy, a wszystkie lossy wynikają z "wojny podjazdowej". Jak już pisałem NC wystawiło tylko flotę subcapitali, a mimo to udało się wyłuskać kilka waszych carrierów i dreada na ssach (CCP jedno wie po co tam siedzących).
Jeżeli grzaniem tyłków  nazywasz siedzenie na posie w reinforce...
Co do HARR - też mi się to nie podoba, ale cóż, chyba nie da się tego pozbyć. Różne elementy grzeją miejsce w różnych alliances. Przykro mi jeżeli was to uraziło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej