Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT vs North

<< < (4/22) > >>

cascador:
No tak tak, wiem, strategiczne systemy etc. Jednak napland NC i tak troche zajmuje tej powierzchni i troche tworow tutaj zyje. Mnie ciekawi co za "3 nc entities" prowadza rozmowy o backstabie NC. Coz, zobaczymy co czas pokaze :)

Ja postaram sie conieco pisac o calej sytuacji z naszej perspektywy ;)

shaitis:

--- Cytat: Ptysiu w Marca 29, 2010, 16:55:19 ---Btw. Ile osób z NC faktycznie wbiło się na ta "tajną" naradę? :D

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy sluchales, ale na poczatku nagrania jest stwierdzenie ze jestesmy broadcastowani w NC radio, ta narada nie byla tajna, szczegoly dopracowywane sa na poziomie grup roboczych. Nikt nie wie calosci oprocz managmentu.
Struktura IT jest dosc skomplikowana i to ze ktos np przewozi X z Z do Y nie oznacza ze ten kto mu to zlecil wie jakiego chara, kiedy i jak uzyje. (przyklad).

Ta kampania to przedewszystkim logistyka rozciagnieta.... latwo jest wsiasc do BS-a czy dreada i strzelac, nawet w lagu.

Sammani:
Znow mieszkancy kilku osciennych regionow na polnocy naucza sie szybko przewozic stuff do venal/tenal/tribute. Prawdziwe walki beda o Tribute, cala reszta tylko opozni marsz ku terenom MM.

Rabbitofdoom:
Samani juz to robia wczoraj ktos od nas podlecial okiem do mid pointa nc. Caly dzien pracowite mroweczki z nc ewakuowaly assety.

cascador:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Marca 29, 2010, 23:46:03 ---Samani juz to robia wczoraj ktos od nas podlecial okiem do mid pointa nc. Caly dzien pracowite mroweczki z nc ewakuowaly assety.

--- Koniec cytatu ---
Ja tam przywozilem statki na handel :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej