Eve Online > NoobGarten
Laserki Amarr or Gallente
Gainax:
Dzięki silvia oraz inni co chciałem wiedzieć wiem a nawet duzo więcej :D
[mod=Aenyeweddien]O tym czy temat jest do zamkniecia decyduje moderator/administrator. Kolor czerwony jest zarezerwowany dla teamu technicznego[/mod]
Frankie:
Narzekacie na tych gallente nie wiadomo czemu. Oni przecież maja ishtara. To i doskonały close i long i tanker, shield i armor.
Mi się wydaje, że bardzo dużo zależy od stylu floty w jakiej latacie. Są floty które własnie preferują gallente przed wszystkimi innymi rasami.
Poza ishtarem jest domi. Flota 10-20 domi w herdzie... no zycze powodzenia w walce z nia podobnej flocie matarów czy innych...
Kara Mon:
tylko tu jest wlansie problem, wyliczasz dobre matarskie czy amarskie okrety to zaczynasz na t1 fregatach konczysz na comandach , gallente ishtar, dominix, lachesis, proteus ................... moze cos tam jeszcze jest :D
Frankie:
--- Cytat: Kara Mon w Kwietnia 03, 2010, 18:25:38 ---tylko tu jest wlansie problem, wyliczasz dobre matarskie czy amarskie okrety to zaczynasz na t1 fregatach konczysz na comandach , gallente ishtar, dominix, lachesis, proteus ................... moze cos tam jeszcze jest :D
--- Koniec cytatu ---
Bo te 4 sa tak dobre i wszechstronne ze musza gallente wystarczyć.
Nie no maja jeszcze 2 świetne statki Nyxa i Erebusa ;)
Swoja drogą fajnie ze o protku wspomniałes wielu uważa go za słabego ale to bydle ma taki tank na armorze że masakra :D
Doom:
--- Cytat: Frankie w Kwietnia 03, 2010, 19:20:54 ---Bo te 4 sa tak dobre i wszechstronne ze musza gallente wystarczyć.
Nie no maja jeszcze 2 świetne statki Nyxa i Erebusa ;)
Swoja drogą fajnie ze o protku wspomniałes wielu uważa go za słabego ale to bydle ma taki tank na armorze że masakra :D
--- Koniec cytatu ---
A powiedz mistrzu którym z nich można już mordować po dwóch tygodniach gry?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej