Eve Online > NoobGarten

Laserki Amarr or Gallente

<< < (4/8) > >>

Sammani:
Slodkie lzy, ahh slodkie! MOAR!!!!!!

Mozna dyskutowac, ktorej rasy statki najlepiej sie sprawdzaja, ktorej rasy sa lepsze do flot, gangow, ew, black opow za liniami wroga etc. Ale jedno jest pewne: latanie matarami przynosi najwiekszy fun, hit & run jak sie nie chce byc tylko bezmyslna drona. A jak chcesz sie bawic w floty to i tak alpha > dps wiec  :coolsmiley: znow matarzy. W low pod wszedobylskim ogniem sentry ciezkie kobyly wszystkich ras sie spisuja. W skirmishach poza supportem jak ecm rook/curse/heavy tackler lachesis najwiecej daje tylko jedna rasa. Matarzy. Koniec kropka.

Gainax:
dzieki za wszystkie wasze wypowiedzi z waszych wypowiedzi przynajmniej odwlekliście mnie od gallente.

co do autocanonów no cóż może są bardzo dobre na matarskich statkach jednak matarami nie wyobrazam sobie gry tylko i wyłącznie dla tego bez obrazy ale mnie aż oczy szczypią jak widzę kształty ich statków(nie wszystkich)

+ do tego co pan wyżej napisał ewentualnie w późniejszej fazie gry może jak moja wiedza na ten temat będzie większa do skiluje sobie matarów ale naazie nie koniec kropka ^_^

Templar Brave:

--- Cytat: Gainax w Marca 28, 2010, 16:34:50 ---co do autocanonów no cóż może są bardzo dobre na matarskich statkach jednak matarami nie wyobrazam sobie gry tylko i wyłącznie dla tego bez obrazy ale mnie aż oczy szczypią jak widzę kształty ich statków(nie wszystkich)

--- Koniec cytatu ---
LOL. Też na początku miałem ten problem i pewną barierę natury psychologicznej przed niektórymi Matarami. Ale Hurricane i jego funkcjonalność przekonały mnie do Matarów i teraz nie wyobrażam sobie EVE bez Matarów. Autocannony i artyleria to teraz najlepsza broń i oby tak było jak najdłużej. No a Vagas cóż, to jest ohydztwo, porównywalne jedynie z Caldaryjskimi dziwactwami, ale cóż... maksymalne oddalenie kamery i do boju żołnierzu!  ;D

SokoleOko:
Jestem Matarem, ale matarskie shipy wydały mi się tak obrzydliwe, że moją pierwszą deską był... Catalyst.

Doszedłem przez Incursusa z blasterami T2 do Thoraxa z blasterami T1 i boleśnie przez ten czas nauczyłem się, że nie warto było w to inwestować... więc karnie wróciłem do Matarów. Już przesiadka na Rupiecia z AC T1 była rewelacją w porównaniu z Thoraxem. Vagabond... no po prostu rewelacja, Cynabal jeszcze lepszy, teraz na horyzoncie jest Machariel  :coolsmiley:

Venzon 2003:

--- Cytat: Sammani w Marca 28, 2010, 16:20:16 ---Mozna dyskutowac, ktorej rasy statki najlepiej sie sprawdzaja, ktorej rasy sa lepsze do flot, gangow, ew, black opow za liniami wroga etc. Ale jedno jest pewne: latanie matarami przynosi najwiekszy fun, hit & run jak sie nie chce byc tylko bezmyslna drona. A jak chcesz sie bawic w floty to i tak alpha > dps wiec  :coolsmiley: znow matarzy. W low pod wszedobylskim ogniem sentry ciezkie kobyly wszystkich ras sie spisuja. W skirmishach poza supportem jak ecm rook/curse/heavy tackler lachesis najwiecej daje tylko jedna rasa. Matarzy. Koniec kropka.

--- Koniec cytatu ---

THISSSSSSSSSSSSSSS  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej