Eve Online > NoobGarten
R&D Agents whoring
LosBekoczoS:
Najlepiej zrobic jak ja :D wziasc 5 agentow r&d zapodac "reserch" zapomniec o nich.. na pol roku.. potem zobaczyc ze zeby to wywiezc bys musial uzyc transport shipa.. powiedziec sobie ze ci sie niechce.. a po roku miec cos kolo 1b w sanych agentach na czarna godzine :D
Pol Kent:
--- Cytat: LosBekoczoS w Marca 17, 2010, 13:09:43 ---Najlepiej zrobic jak ja :D wziasc 5 agentow r&d zapodac "reserch" zapomniec o nich.. na pol roku.. potem zobaczyc ze zeby to wywiezc bys musial uzyc transport shipa.. powiedziec sobie ze ci sie niechce.. a po roku miec cos kolo 1b w sanych agentach na czarna godzine :D
--- Koniec cytatu ---
No, no. A najlepiej w tzw. międzyczasie doczekać się Add-ona do EVE który wywróci R&D znowu o 180% i nagle ze zdumieniem stwierdzić że z odłożonego 1bil zostało powiedzmy 200mil :P
LosBekoczoS:
--- Cytat: Pol Kent w Marca 17, 2010, 15:31:27 ---No, no. A najlepiej w tzw. międzyczasie doczekać się Add-ona do EVE który wywróci R&D znowu o 180% i nagle ze zdumieniem stwierdzić że z odłożonego 1bil zostało powiedzmy 200mil :P
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie mrugne okiem wtedy.. zaduzo ich jest by je sesownie z tych lowsecow do empire wozic a carrierem mi sie niechce :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej