Eve Online > NoobGarten

Whoops!

(1/4) > >>

zysiolo:
Dziś zestrzelili mi statek jak sprawdzić gdzie to było (zestrzelił mnie komp i chce odzyskać lota) i jeszcze jedno w advenced military niechcący kliknąłem decline i teraz mi misji nie chce dawać :S da się coś zrobic?

fortar:
Na misji / pasku?
concord? :D

Informacje o lossach masz w "combat log", w zakładce postaci.
Mozesz sobie skopiować to np. do notatnika i przejrzeć informacje ( bedziesz tam miał w jakim systemie cie zestrzelono ).
Odrzucenie misji powoduje utratę standa, jezeli akurat spadło ponizej wymaganego progu, to agent ci nie bedzie dawac misji.

Trzeba np. odbudowac stand do korporacji u innego agenta.

devilsbirth:
Jeśli zestrzelili cię na misji to jeśli jej nie zdałeś to masz ciągle do niej dostęp, więc warpnij na nią znów i tam będzie wrak. Jeśli zestrzelili cię na pasku to jeśli nie pamiętasz na którym będziesz musiał sprawdzić wszystkie po kolei w systemie gdzie padłeś. Jeśli minęło 2 godziny lub zestrzelono cię w przestrzeni do której bmki nie masz, to nie ma mozliwości odzyskania lootu z wraku.
Advanced military to tutorial tak? Pod F11 chyba się resetowało tutoriale jak dobrze pamiętam.

silvia:
Po co do notatnika kopiowac? Double-click na kmie i wyskoczy pop-up z calym kmem.
widzicie, ile wy sie odemnie uczycie  :D

zysiolo:
Uitra
Security: 0.9
tylko jak nastawić statek żęby tam leciał?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej