Eve Online > NoobGarten

Pomocy w początku

(1/2) > >>

zysiolo:
1 Jak tam wkręcić sie do klanów , bitew , mieć kolegów?
2 Co kupować za zarobione pieniądze (nowy statek czy udoskonalać stary?)
3 Jak podchodzić do wykupienia płatnego konta (jak skończy mi się trial warto zaczynać od nowa na trialu czy najlepiej kupić?)

Colonel:

--- Cytat: zysiolo w Marca 13, 2010, 08:52:59 ---1 Jak tam wkręcić sie do klanów , bitew , mieć kolegów?

--- Koniec cytatu ---
polecam zaczac latanie od wkrecenia sie do Unseen Academy
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=7277.0
w UA poznasz ludzi a przedewszystkim poznasz gre szybciej niz meczylbys sie samemu, tam tez dostrzezesz mozliwosci jakie stoja przed Toba i wybierzesz to co uznasz za najciekawsze.

--- Cytat: zysiolo w Marca 13, 2010, 08:52:59 ---2 Co kupować za zarobione pieniądze (nowy statek czy udoskonalać stary?)

--- Koniec cytatu ---
Na poczatku skup sie na ulepszaniu wyposazenia swojego statku, jesli zrozumiesz jak to dziala to zacznij uczyc postac mozliwosci uzywania potrzebnego sprzetu ( kupuj skile i skiluj   :) )
czytaj : odpowiedz znajdziesz w UA

--- Cytat: zysiolo w Marca 13, 2010, 08:52:59 ---3 Jak podchodzić do wykupienia płatnego konta (jak skończy mi się trial warto zaczynać od nowa na trialu czy najlepiej kupić?)

--- Koniec cytatu ---

Nim wykupilem pierwsza subskrybcje sprobowalem triala kazda rasą, ale ja jestem odosobnionym przypadkiem  >:D

Doom:

--- Cytuj ---Nim wykupilem pierwsza subskrybcje sprobowalem triala kazda rasą, ale ja jestem odosobnionym przypadkiem
--- Koniec cytatu ---
Bo jak zaczynałeś grać była potężna różnica w tym co się dostawało...

zysiolo:
i jeszcze jedno czy istnieją tam chaty klanów , możliwość dodawania i chatowania z przyjaciółmi (nie ukrywam jak w tibi)?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: zysiolo w Marca 13, 2010, 11:05:59 ---i jeszcze jedno czy istnieją tam chaty klanów , możliwość dodawania i chatowania z przyjaciółmi (nie ukrywam jak w tibi)?

--- Koniec cytatu ---

O0 tak istnieja, w EVE masz w sumie wszystko to samo, co w Tibii, tylko nie ma rozdzek ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej