Eve Online > Tyrannis

Devblog: Livin' on a prayer

<< < (4/7) > >>

Sheratos:
Atm wyglada to jak baardzo rozbudowane reakcje na posach. Jezeli ktos sie bawil to mniej wiecej wie czego sie spodziewac.
Srednio to bedzie afk trzeba bedzie sie opiekowac swoja pet planet (planetami)  ;D

Narazie nie bedzie mozliwosci zniszczenia infrastruktury na planetach poza 0.0 gdzie w jakis sposob bedzie powiazana do sova. Ludzie w wh dostana kolejna zabawke jak wyfarmia system ;)

Crux:

--- Cytat: Sheratos w Marzec 11, 2010, 12:50:20 ---Srednio to bedzie afk trzeba bedzie sie opiekowac swoja pet planet (planetami)

--- Koniec cytatu ---
Tego się właśnie obawiam, bo jeśli trzeba będzie tego stale doglądać to podziękuję :-\

JimmyBrownie:
Posów też trzeba doglądać - mam nadzieję, że wraz z pojawieniem się nowego super extra ficzeru dla osób lubiących latać ze stacji na posa/planete i dowozić/wywozic stuff... pojawi się też ficzer pod tytułem "w bitwach 150vs150 da się walczyć i system się nie kraszuje" ;-) Dziś mają byc jakies lag-testy na sisi, ciekawe co z tego wyjdzie.

SokoleOko:

--- Cytat: Crux w Marzec 11, 2010, 13:08:27 ---Tego się właśnie obawiam, bo jeśli trzeba będzie tego stale doglądać to podziękuję :-\

--- Koniec cytatu ---

Ja liczę na większy ruch w przestrzeni, a nie tylko "przez gejta na stację" albo "przez gejta na JB i dalej do POS-a".

Dormio:

--- Cytat: Sheratos w Marzec 11, 2010, 11:53:26 ---Jakies smieszne ilosci ala 25 mb. Narazie tez nie ma (albo nie znaleziono) planet z carbon i water :)

--- Koniec cytatu ---
Przed chwilą ssałem patch = 2.4GB

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej