Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (73/91) > >>

lastverb:

--- Cytat: Siewca Titum w Maja 09, 2010, 11:16:56 ---Ponoć c0ven i SE mają + z PL? :)

--- Koniec cytatu ---
odpowiada sie tak:
PL bedzie wynajmowac od c0ven pockety G-Y i F-U jak tylko syski skoncza sie rozpadac. wszystko juz ustalone

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: dziadzik w Maja 09, 2010, 13:00:20 ---odpowiada sie tak:
PL bedzie wynajmowac od c0ven pockety G-Y i F-U jak tylko syski skoncza sie rozpadac. wszystko juz ustalone

--- Koniec cytatu ---

Ja bym odpowiedzial tak: Sys-k wynajelo Pandemic zeby hotdropnelo ich wlasne capsle, dzieki temu IT i AAA przyleci orac Esoterie i ratowac to co zostalo z Sys-k. PL oczywiscie ma plusa do C0ven, jest to plus trwajacy od zawsze i wynikajacy z wzajemnej przyjazni i szacunku. W tej chwili trwaja rozmowy kierownictwa C0ven nad splusowaniem Brickow, moze skoncza wtedy kampic HED i zaczna uprawiac role w Period Basis po dlugo oczekiwanym polaczeniu z Leginuea Romana.

Siewca Titum:
Jak dla mnie to dobry krok + z PL i wspólny fajt z SyS-K. Ale, nie wydaje mi się aby sąsiedzi tudzież Rol i IT patrzyli na to ze spokojem. Jeżeli liczycie na większą ilość pef pef no to myślę, że to bardzo skuteczny krok. Wiadomo teraz IT nie przyleci, ale troszkę petów tu mają w okolicy :D

ps. jakieś pogłoski też chodzą o zaproszeniu Cursed Alliance :>

Loc0:
omg kugu is the oracle :facepalm:
Wszytskie to ploty sa nieprawdziwe. Kazdy dobrze wie, ze jak sie Sysk rozpadnie to u nas najpozniej w 1-2 tyg wybuchnie drama, a tego nikt nie chce :D

silvia:
buahaha

coven ma swoja "recruitment" sekcje na forum pandemicow :D

--- Cytuj ---PL bedzie wynajmowac od c0ven pockety G-Y i F-U
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---PL oczywiscie ma plusa do C0ven, jest to plus trwajacy od zawsze i wynikajacy z wzajemnej przyjazni i szacunku
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---wzajemnej przyjazni i szacunku
--- Koniec cytatu ---

i tutaj mialem ostrego forum prona walnac, niestety oshit nie ma juz swojego recruitment'a na forum pandemikow :(

wygladalo to mniej wiecej tak:
pandemic a>gl in your new corp
pandemic b>probably some shithole like coven

win? :D

nosz kurde... ostra byla by z tego pompa na caodzie :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej