Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Siewca Titum:
Póki co SYS-K nic nie pokazują...
Skeer:
Kumpel z korpa na chacie wkleił :)
Pelloth:
--- Cytat: Siewca Titum w Kwietnia 05, 2010, 12:12:37 ---Póki co SYS-K nic nie pokazują...
--- Koniec cytatu ---
Pokazuja, kolejne stacje ;] Niedlugo w kazdym systemie bedzie stacja, w sumie dobry sposob bunkorwanie terenu, przebijanie sie przez huby,stacje,tcu. Zgroza dla potencjalnego najezdzcy.
Shaila Er:
--- Cytat: Siewca Titum w Kwietnia 05, 2010, 12:12:37 ---Póki co SYS-K nic nie pokazują...
--- Koniec cytatu ---
Panowie, klapki z oczu. Wystarczy wejść na kb coven aby się przekonać, że ta "pr0 kampania" jest daleka od pr0.
[lfn] szybki marian:
--- Cytat: Shaila Er w Kwietnia 07, 2010, 13:16:38 ---Panowie, klapki z oczu. Wystarczy wejść na kb coven aby się przekonać, że ta "pr0 kampania" jest daleka od pr0.
--- Koniec cytatu ---
Syski mają przewagę liczebną, przewagę pokrycia EU i US TZ. Często nie podejmują walki w naszym prime, a gdy się na to decydują, to na swoich warunkach i z reguły przy znacznej przewadze liczebnej. <-- bardzo rozsądne podejście.
Ci co latają po eso od początku tej kampanii zdążyli się przyzwyczaić, chociaż czasem trudno o fun. Obie strony nie atakują infrastruktury przeciwnika na szerszą skalę. W eso mamy "dziwną wojnę".
Napisz mi proszę jak miała by wyglądać "pro" kampania w takich warunkach? Bo ja nie wiem... 99,9 % efficiency? Moar? A tak w ogóle to przecież wypowiedzieliśmy ta wojnę dla fanu (i oczywiście dla zemsty na złym censored - nastepnym razem warn) :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej