Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Ezachiel:
A nie pisałem ze grupy nie mogą się łączyć ... ale mogą, oczywiście sianie paniki i częste wezwania zakończone pilnowaniem roamujaych grup są bardzo emocjonujace ... bo wtedy nie mozna zarabiac isk, czy drapac sie po jajku :)
Scarry ty patrzysz z punktu widzenia pilota PvP szukajacego targetów, i organizacji blobów czy kamp, a ja patrzę z punktu widzenia walki psychologicznej. Jesli goscie siedzą na stacji czy posie to nie zarabiają, w dodatku jesli poniosą straty ... oczywiscie są wyjatki, bo na takie male romy będa polowac inne małe roamy z czasem ... a z czasem nauczą się stawiać zapory na trasie z małą obsługa by wyłapywac pojedyńcze statki ... nie doprowadzając do wiekszych walk ... ot harrasment tactics ;)
Mona X:
[mod]Flejm trafił do Flejma.
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=7924.msg122552#msg122552[/mod]
Venzon 2003:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 12, 2010, 08:33:32 ---Moze to oznaczac, ze Atlas da nam troszke luzu na weekend, bo przeciez sie nie roztroi, a batphone wydzwania :)
--- Koniec cytatu ---
trzeba wiecej niz weekend aby przejac sova
Luisa:
--- Cytat: Bartek w Marca 10, 2010, 16:31:26 ---Żaden z aliansów które wymieniłeś nie posiada sova i nie jest to bynajmniej ich własny wybór (bo go mieli/stracili).
--- Koniec cytatu ---
You sure ? Sprawdź lepiej evemaps... reszta jest wynajmowana. Have a nice day :)
Venzon 2003:
--- Cytat: Keeno Smythe w Marca 13, 2010, 14:11:01 ---You sure ? Sprawdź lepiej evemaps... reszta jest wynajmowana. Have a nice day :)
--- Koniec cytatu ---
co mam sprawdzac? ile sov ma tri na polnocy? bo nie rozumiem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej