Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
shaitis:
--- Cytat: Nerxes w Marca 09, 2010, 10:38:39 ---Ten screen z ruskiego forum pojawil sie na Kugutsmi wczoraj juz dawno po tym jak nas oskarzono o sianie propagandy :)
Kazdy czyta fakty tak jak mu wygodnie Liam jest swiety, IT swiete, Atlas swiety i sprawiedliwy a c0ven/SE sa Super Dooper :P
--- Koniec cytatu ---
Wygrany pisze historie, wiec walczcie
Co robi BE ? lubie ich styl oni NAPRAWDE maja jaja, wolalbym zeby ONI i wlasnie ONI u mnie nie roamowali ... jesli juz mam sie bac jakichs roamow. ;) Maja juz kilka zestawow mojej biomasy. :diabeł:
sc0rp:
--- Cytat: shaitis w Marca 09, 2010, 10:54:46 ---Wygrany pisze historie, wiec walczcie
--- Koniec cytatu ---
/signed
Co ciekawe mimo zapowiedzi ze -a- sie wlaczy jak bedzie sov war poki co sie nie wlaczylo, a atlas 40j od Was i poki lataja flotami hacow chyba nie stanowi zagrozenia.
Ja kibicuje wojnie, oby trwala jak najdluzej i byla bardzo krwawa bo im wiecej krwi tym wiecej trzeba ammo a im wiecej trzeba ammo tym wiecej iskow na moim koncie ;)
Rabbitofdoom:
Atlas przylatuje bo ma blisko z provi a tam ostatnio lata pomagac bic proviblooba.
MMoroz:
Hmm mnie ciagle zastanawia co SC chce osiagnac. Potrzeba Syskow,Lr, ekspedycji karnej Atlasu + capsow -A-( se + coven raczej to uwzgledniaja gdy chca uzyc swoich capsow bo -A- ma blisko ) zeby utrzymac ich w ryzach. Zalozmy scenariusz SE+coven wywaleni do stain, w jaki sposob to stabilizuje sytuacje w kurwidolku??? Juz to widze jak sys-ki zostawia niebronione assets i poleca walczyc na polnoc, to samo tyczy sie -A-( atlas namniej bo daleko ), 1000ludzi to moze nieduzo w wielkiej polityce, ale 1000ludzi i ~100capsow powinno wystarczyc do podpalenia niebronionych regionow.
Straszny:
--- Cytat: MMoroz w Marca 09, 2010, 14:01:47 ---Hmm mnie ciagle zastanawia co SC chce osiagnac.
--- Koniec cytatu ---
robią to dla zasady, i tyle. Zauważ że nikogo ta wojna specjalnie nie rajcuje. SE chciał natrzodzić i trzeba było na to jakoś zareagować jako cały blok, to zareagowali.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej