Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (55/91) > >>

Yogos:
Hehe

--- Cytuj ---I understand the fact that SE need to make their propaganda

--- Koniec cytatu ---

Przecież, NIKT z wiecheruszki SE NIC nie napisał na jakichkolwiek forach. NIC.
Ja troche spamuje na centrali z punktu widzenia szeregowego żołnierza którym teraz jestem i Prypet na kugutsu troche pisał poczytajcie jego posty.

Więc jaka propaganda ???
To, że ludzie z zewnątrz, zwłaszcza proNC-antiSC szyją sobie jakieś wizje to inna sprawa. Nikt z dyrków SE nic nie pisał na forach a Liam coś pitoli o jakiejś propagandzie LOL

Poza tym śmiać mi się chce z postów Bobbego Atlasa, zwłaszcza tego motywacyjnego :2funny:

Basergore Kragdob:
Podstawa??
MY wiemy
WY wiecie
ONI wiedzą

I tego nic nie zmieni!!!

Liama kocham za Porco Dio!!!!!!!!!! i tego nawet Dea nie zmieni :P bo Moja racja jest bardziej mojsza niż Twojsza!!!
I tu nie ma o co sie burzyć!!!!
Każdy ma swój świat i swoje kredki żeby go pokolorować!!!!

PS: jak ktos ma to polecam nagrania ze spotkania sojuszowego i reakcje CEO LR

PS2: sorry Herk :P

LosBekoczoS:
Ja tak to czytajac chcialbym zobaczyc jakies logi/screny/mp3, bo na ta chwile to z ta prawda jest jak z D upa... kazdy ma własna :D

MightyBaz:
Niezrozumiale jest zachowanie Atlasa, ktory nas zaatakowal w HHQ, przez co stracilismy przewage taktyczną i w konsekwencji oddalismy system.

Z ciekawostek, do Stain wrocił Burn Eden, scigajac rowniez sporo super capsow. Jak na razie nie opowiedzial sie za nikim w tym konflikcie. Wyglada na to, ze Stain stanie sie niedługo prawdziwa enklawa pif-paf.
Bricki, Burn Eden, zapewne wpadą nastepni...

Sotharr:

--- Cytat: Yogos w Marca 09, 2010, 00:15:03 ---Więc jaka propaganda ???

--- Koniec cytatu ---

Co tu piszą? Za słabo składam bukwy, żeby coś z tego zrozumieć.
A propagandę uprawiają c0venowcy na tym forum, wrzeszcząc, jak to ich zdradziliśmy, gdy w istocie było odwrotnie.

--- Cytat: Pripyat ---We were the ones resetting everybody and basically told everybody trying to smooth it over to go fuck themselves.
We decided to do it, we did the reset and informed all involved parties on time
--- Koniec cytatu ---
Pogrubiłem istotny fragment. Trudno bronić kogoś, kto zachęca, żebyśmy „zajęli się swoimi sprawami”. Co też zrobiliśmy. Pomijam fakt, że rosyjskie „on time” oznacza kilka godzin/minut przed rozpoczęciem ataku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej