Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Siewca Titum:
--- Cytuj ---Tak to jest, jak za dużo + dookoła. Adrenalina nie ma gdzie uciekać i potem są skutki. Swoją droga to myślałem, że Bufu najbardziej kocha hosty, szczególnie jak nie trzeba daleko latać w odwiedziny.
--- Koniec cytatu ---
Tak BUFU kocha jedynie paseczki i kerbirke. No bo kuźwa jak można kochać pvp i mieć niebieskie standy do wszystkich w okolicy? To dziwne conajmniej. :D
Kombat:
--- Cytat: Siewca Titum w Marca 04, 2010, 16:29:06 ---Tak BUFU kocha jedynie paseczki i kerbirke. No bo kuźwa jak można kochać pvp i mieć niebieskie standy do wszystkich w okolicy? To dziwne conajmniej. :D
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za ten zajebisty post tak wiele wnoszący do dyskusji.
BTW z systemu w którym mieszka BUFU jest 1JB i 6 jumpów do solarów i 5 jumpów z C-J (które też jest pod nosem) do ruskich w etherium w przeciwieństwie do Ciebie który do wczoraj był zalany morzem plusów dookoła.
BTW masz nieaktualny ticker.
Venzon 2003:
--- Cytat: Siewca Titum w Marca 04, 2010, 16:29:06 ---Tak BUFU kocha jedynie paseczki i kerbirke. No bo kuźwa jak można kochać pvp i mieć niebieskie standy do wszystkich w okolicy? To dziwne conajmniej. :D
--- Koniec cytatu ---
zdziwilbys sie jak wielu neutrali mamy na naszych terenach i na terenach z ktorymi sasiadujemy
ale co ty tam wiesz, lepiej przytaczac wymyslone fakty bo moze ktos w to uwierzy O0
spoko, jestem w stanie zrozumiec, ze teraz przez kolejne miesiace bedziecie wszystkich sprowadzac do swojego poziomu; krotkiej nap-listy ally w npc 0.0 i lansowac poglad, ze to jest jedyna droga dla prawdziwych milosnikow PVP
Nitefish:
Jakoś nie zauważyłem, żebyśmy mieli problem ze znalezieniem bitki. Wręcz przeciwnie, często mamy dylemat gdzie by tu polecieć bo możliwości wiele >:D
Sotharr:
SE zakotwiczyło SBU w HHQ-M1. Zaczyna się. :)
PS. Ale oni przecież nie chcieli wojny o sov. ::)
Edit: Poprawiony link.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej