Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
[lfn] szybki marian:
--- Cytat: Nitefish w Marca 04, 2010, 15:17:03 ---Bo tu nie o to chodzi, po prostu ludzie się nudzą w pracy to piszą flejmiki, droczą się itp. Tak na prawdę to Coven ma to co chciał - stadko Sysków do bitki, Atlas dalej orze CVA, a my w Bufu orzemy co popadnie z Atlasem lub bez.
W tym sporze nie chodzi o coś konkretnego w sumie, nawet ciężko dojść o co był spór jeśli był. Przyjdzie wieczór i wszyscy jak co dzień wsiądą w swoje maszyny żeby szerzyć zniszczenie :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
qft
SokoleOko:
To co, bierzemy się za kręcenie PKB? :angel:
Yogos:
Otwarłem Otworzyłem nowy temat o raportach z walk w Esoterii.
Ten zostawiam otwarty skoro jest taka żywa dyskusja to sobie dyskutujcie, topic zostaje w KSOD bo w sumie jest na temat.
Wszelkie raporty z walk proszę tam kierować tutaj sobie politykujcie.
Diabl0:
True.. Tylko że dzisiaj zamieniam latającą maszynę na pływającą maszynę.
I proszę, nie kończcie jeszcze flejma. Akurat mam dzisiaj jeden z tych płatnych dni wolnych od pracy spędzonych w pracy (znaczy się czekam na istotną decyzję szefostwa o kierunku rozwoju projektu) i czytanie flejmów pozwala oderwać oczy od zegarka i jego niemiłosiernie wolno poruszających się wskazówek.
A coby podkręcić flejma - zauważyliście szybką zmianę tonów i nastrojów? Jeszcze miesiąc temu Coven i BUFU się tak fajnie kochało na forum - jeden drugiemu przytakiwał, nie było ataków i sporów kto ma dłuższego e-pena, a teraz takie ostre skakanie sobie do gardeł. W końcu wracają normalne relacje BUFU - Coven ;)
Sojusz BUFU ?! O rly ? Proszę zaktualizować, m'kay ? :knuppel2:
Nitefish:
Tak to jest, jak za dużo + dookoła. Adrenalina nie ma gdzie uciekać i potem są skutki. Swoją droga to myślałem, że Bufu najbardziej kocha hosty, szczególnie jak nie trzeba daleko latać w odwiedziny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej