Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (32/91) > >>

Pimpeck:

--- Cytat: shaitis w Marca 04, 2010, 14:20:13 ---Znowu wyjde na gbura ale prawda jest taka ze i COVEN i SYS-K sa na terenie im podarowanym przez wieksze sojusze, wiec wieksze sojusze moga myslec ze moga sie wtracac....

--- Koniec cytatu ---

Wiec przyjmij wreszczie do wiadomosci, ze nam na tym terenie nie zalezy czego dowodem jest watek, w ktoyrm sie tak (cyt.) gburowato wypowiadasz   :uglystupid2:
I nam sie wydaje, ze wieksze sojusze ofc. moga sie wtracac co nie znaczy, ze to wtracanie zostanie przyjete z pokora - ergo czekamy  :2funny:

magni:

--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 13:55:25 --- Nie rozumiem ultimatum zabrania im sova i olbrzymich pretensji i zdziwień na reakcję pozostałej części SC na takie ultimatum.

--- Koniec cytatu ---
ja nie rozumiem co wy sie tak czepiacie tego ultimatum?
przeciez od razu widac ze bylo napisane dla jaj i zeby formalnosci stalo sie zadosc

Venzon 2003:

--- Cytat: Pimpeck w Marca 04, 2010, 14:44:52 ---A IT jak SYS-K ?  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

nie wiem kto jest politycznym sojusznikiem dla IT... jesli taki w ogole jest
najblizej im pewnie do AAA

Kombat:

--- Cytat: Devious Sphere w Marca 04, 2010, 14:56:21 ---ja nie rozumiem co wy sie tak czepiacie tego ultimatum?
przeciez od razu widac ze bylo napisane dla jaj i zeby formalnosci stalo sie zadosc

--- Koniec cytatu ---
Cóż widać różnimy się w ocenie tego co się robi dla jaj. Np. dla mnie informacja dla lidera sojuszu od innego lidera sojuszu 'płaćcie albo pakujcie manatki' średnio pasuje do kategorii jaj.

Dagund:
Panowi, nie ma się co napinać, wiadomo że każdy ma swoje zdanie i nie ma co ciśnienia sobie podnosić. To tylko pixele. Zrobiliśmy to co zrobiliśmy jako sojusz, wiedzieliśmy z jakimi konsekwencjami się to wiąże. jeszcze niedawno krzyczeliście że nie mamy jaj żeby wesprzeć naszego sojusznika - SE. Teraz niektórzy najeżdżają na nas że śmieliśmy poprzeć SE... :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej