Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (31/91) > >>

Kombat:

--- Cytat: mrtmartini w Marca 04, 2010, 14:30:51 ---może taką, że podważa Twoją wiarygodność

--- Koniec cytatu ---
Spoko jeśli jedna moja pomyłka (która de facto nie miała żadnego znaczenia dla całego sensu) podważa całą moją wiarygodność to luz. Dodaj mnie do ignore i będzie z głowy.

MightyBaz:
C0VENOWCY - <wyjść grzecznie> z tego wątku...

--- Cytat: Mighty Baz w Marca 04, 2010, 14:35:04 ---

NUDZISZ SIĘ? 
DOŁACZ DO NAS!

ESOTERIA NIE ZMIENI SIĘ DLA NAS, TO MY JĄ ZMIENIMY!

--- Koniec cytatu ---

Urulok:
az musialem tez cos napisac czytajac te glupoty:)
okienko obok czytam sobie wlasnie logi rozmow z bobim, mollem itp i Panowie z Atlasa, Wy nawet nie wiecie jak daleko jestescie od prawdy. Moze kiedys sie przekonacie jakie glupoty tutaj wypisywaliscie:P Do tego bezmyslnie powtarzacie propagande z caod.
Proszę uzupełnić profil. M'kay ?  :knuppel2:
Edmund

Pimpeck:

--- Cytat: Venzon 2003 w Marca 04, 2010, 13:59:38 ---AAA i Atlas sa jak SE i C0VEN  o7

--- Koniec cytatu ---

A IT jak SYS-K ?  :2funny:

gregor40:

--- Cytat: Urulok w Marca 04, 2010, 14:41:42 ---az musialem tez cos napisac czytajac te glupoty:)
okienko obok czytam sobie wlasnie logi rozmow z bobim, mollem itp i Panowie z Atlasa, Wy nawet nie wiecie jak daleko jestescie od prawdy. Moze kiedys sie przekonacie jakie glupoty tutaj wypisywaliscie:P Do tego bezmyslnie powtarzacie propagande z caod.

--- Koniec cytatu ---

Proof or did not happen ;) Ach, zapomniałem, że jesteś z CCP, latasz Polaris Frigate i masz podgląd myśli Bobbiego na żywo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej