Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Kombat:
--- Cytat: mrtmartini w Marca 04, 2010, 14:30:51 ---może taką, że podważa Twoją wiarygodność
--- Koniec cytatu ---
Spoko jeśli jedna moja pomyłka (która de facto nie miała żadnego znaczenia dla całego sensu) podważa całą moją wiarygodność to luz. Dodaj mnie do ignore i będzie z głowy.
MightyBaz:
C0VENOWCY - <wyjść grzecznie> z tego wątku...
--- Cytat: Mighty Baz w Marca 04, 2010, 14:35:04 ---
NUDZISZ SIĘ?
DOŁACZ DO NAS!
ESOTERIA NIE ZMIENI SIĘ DLA NAS, TO MY JĄ ZMIENIMY!
--- Koniec cytatu ---
Urulok:
az musialem tez cos napisac czytajac te glupoty:)
okienko obok czytam sobie wlasnie logi rozmow z bobim, mollem itp i Panowie z Atlasa, Wy nawet nie wiecie jak daleko jestescie od prawdy. Moze kiedys sie przekonacie jakie glupoty tutaj wypisywaliscie:P Do tego bezmyslnie powtarzacie propagande z caod.
Proszę uzupełnić profil. M'kay ? :knuppel2:
Edmund
Pimpeck:
--- Cytat: Venzon 2003 w Marca 04, 2010, 13:59:38 ---AAA i Atlas sa jak SE i C0VEN o7
--- Koniec cytatu ---
A IT jak SYS-K ? :2funny:
gregor40:
--- Cytat: Urulok w Marca 04, 2010, 14:41:42 ---az musialem tez cos napisac czytajac te glupoty:)
okienko obok czytam sobie wlasnie logi rozmow z bobim, mollem itp i Panowie z Atlasa, Wy nawet nie wiecie jak daleko jestescie od prawdy. Moze kiedys sie przekonacie jakie glupoty tutaj wypisywaliscie:P Do tego bezmyslnie powtarzacie propagande z caod.
--- Koniec cytatu ---
Proof or did not happen ;) Ach, zapomniałem, że jesteś z CCP, latasz Polaris Frigate i masz podgląd myśli Bobbiego na żywo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej