Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (30/91) > >>

Kira Korpii:
LoL

Smieszne sa te wszystkie przepychanki, kto jest od kogo gorszy i dlaczego "zdradzil".
Probujecie wyjasnic jakas pokretna polityczna gadka chec ludzi do ulatwienia sobie zycia i posiadania pvp kilka jumpow od siebie, zazdrosni??

Malo mnie obchodzi do czego tam dochodzilo, kazda ze stron ma na sumieniu stawianie lub niestawianie sie na swagonowe opy. A wy probujecie dowiesc ktora zniewaga byla wieksza, prosze kontynuujcie ale nic z tego nie wyniknie. Tylko juz litosci bo okazuje sie ze BUFU wie w tym wszystkim najwiecej, a teraz nawet szeregowcy z IT wiedza najwiecej. Nie tlumaczcie teraz na sile dlaczego interwencja atlasu czy it bedzie potrzebna, tylko ja do jasnej cholery zrobcie, koniec kropka.

Zeby tylko c0ven po nadmuchaniu banki nie pekl, szczegolnie po pokazaniu swojego skladu floty lol. Damage control mowi: "chcielismy sie pozbyc trashu z hangarow", kazdy wie ze to bzdura, ale zycze mimo to funu w nadchodzacych dniach. :)

devilsbirth:

--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 13:55:25 ---Nie rozumiem (...) olbrzymich pretensji i zdziwień na reakcję pozostałej części SC na takie ultimatum.

--- Koniec cytatu ---
Gwoli ścisłości, nie ma żadnego zdziwienia, że wielcy bracia zareagowali tak a nie inaczej, więcej, taka mozliwość jak najbardziej była brana pod uwagę od samego początku. Z tego względu nie można mieć żadnych pretensji i nie wiem kto tu je tak naprawdę ma, my że wielcy zareagowali skoro się i tak spodziewaliśmy, czy wy że klepiemy się z syskami i psujemy wam idealny świat?

mrtmartini:

--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 13:55:25 ---Ok bije się w pierś, podałem tą niesprawdzoną informację. Czy miała ona jakiś wpływ na sens wypowiedzi?

--- Koniec cytatu ---

może taką, że podważa Twoją wiarygodność

MightyBaz:

--- Cytat: Kira Korpii w Marca 04, 2010, 14:25:52 ---LoL

Smieszne sa te wszystkie przepychanki, kto jest od kogo gorszy i dlaczego "zdradzil". (...)

Zeby tylko c0ven po nadmuchaniu banki nie pekl, szczegolnie po pokazaniu swojego skladu floty lol. Damage control mowi: "chcielismy sie pozbyc trashu z hangarow", kazdy wie ze to bzdura, ale zycze mimo to funu w nadchodzacych dniach. :)

--- Koniec cytatu ---

Proponuję zamknąć wątek, bo ilość zaprezentowanej dialektyki erystycznej przechodzi ludzkie pojęcie.

Widać, że sie nudzicie u siebie...wydaje mi się, że sytuacja C0venu idealnie nadaje się do celów rekrutacyjnych.

NUDZISZ SIĘ? 
DOŁACZ DO NAS!

ESOTERIA NIE ZMIENI SIĘ DLA NAS, TO MY JĄ ZMIENIMY!

Deaell Portt:
Jak to czytam to mi sie smiac chce. Przeciez Sys-k nie nagrabilo sobie tylko ostatnimi sytuacjami. Zaczatki konfliktu siegaja juz czasow przed ostatnim fail opem w 49-u, ktorego byl pomyslodawca Liam wraz z Paikiem /AAA. Jaki to byl koszmar strategiczno-organizacyjny, kazdy wie kto w tym uczestniczyl. Juz wtedy Liam zaczal podkopywac SE jako czlonka SW. Dokumentnie spychal tez nas i sam oglosil sie liderem SW. Stawial nas przed dokonanym decyzjami bez porozumienia z nami. Do tego jeszcze okreslil sie AAA, ze  zrobi dla nich wszystko co tylko beda od niego chcieli. Non stop plakal o tereny dla swojej powiekszajacego sie ally. Praktycznie co miech odzywal sie do c0venu w sprawie sprzedazy pocketu w QS-530 mimo, ze tam juz bylo InverBrass. Po zdobyciu PB wrzucil tam petow  :2funny:. Po czym IT tez sie okreslil, ze zrobi dla nich wszystko. Xeo napisal o sytuacji z moonami i nie chce mi sie tego powtarzac. Juz wtedy byly spiecia Sys-k vs SE/c0ven. Dla c0ven czare goryczy przechylila sytuacja z tym ubitym neutralnym frachtem, ktory okazal sie alt korpem BDCI/AAA. Liam po telefonie Amyny do niego od razu zapowiedzial, ze jest "neutralny" w tej sytuacji . I mimo, ze sytuacja zostala wyjasniona to my stracilismy wszelkie zaufanie jakie jeszcze nam pozostalo dla Liama. Potem slawetna sytuacja z soft resetem przez SE po ktorym Liam i inni dyrektorzy Sys-k oznajmili, ze nie sa czlonkiem SW. Inwazja na IT byla tylko kulminacja tego wszystkiego. Liam dotrzymal tego co obiecywal IT. Nawet na kanale dowodzenia IT smialo sie, ze Liam otwiera dla nich swoje stacje nie proszony o to i jak fajnie traktuje swojego ally. No, a reszte wiecie jak sie potoczylo. Szczerze to ja wspolczuje Sys-k bo postawilo sie niezrecznej sytuacji. Moze i swoja dyplomacja zatawilo sobie nastepne pol roku w Esoteri, PB ale tylko tyle. Nie czarujmy sie, ze SC bedzie wieczne i rainbowland bedzie wieczny. Wystarczy kolejny fail MAX ver.X i to wszystko posypie sie jak domek z kart. Sys-k bedzie musialo wybrac komu chce sluzyc. Trzem/dwom panom to sie jeszcze nie udalo nikomu dogodzic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej