Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (27/91) > >>

Yogos:

--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 13:31:27 ---Dodajmy że w konflikcie którzy sami wywołaliście.

--- Koniec cytatu ---

Tak wywołaliśmy, chcąc powrotu normalności po zniknięciu goonsów.

Z mojej strony koniec o dyplomacji i całej reszcie bzdur, nie będę się bawił w to kto ma ostatnie słowo.
Mam nadzieję, że wydarzenia w grze dostarczą okazji do ciekawych raportów z grida  :buck2:

lastverb:
kombat i inni - wy chyba nadal nie rozumiecie, ze liam zbieral sobie od dawna, sam sie obwolal dowodca sw i prowadzil polityke sw bez zgody pozostalych czlonkow, w konflikcie c0ven-aaa odwrocil sie tylkiem od sw, w konflikcie se-it tez.

jak powstawal sw mial wspolny cel, do tego celu to liam prosil, zeby go podlaczyc (w postrzeganiu swiata przez wiekszosc pety/nie pety, moznaby powiedziec, ze stali sie naszymi petami, ale sw nie postrzegalo swiata przez pety/nie pety). tak samo sw stal sie czescia koalicji anty-goonsowej, a nie poludniowego rainbowlandu. liam od dawna powolutku wychodzil z sw i wyszedl z hukiem.

nawet nie wiecie jak sie pvperzy ciesza (nie ukrywam przynajmniej dopoki nie przyleca bloby i z 3k, 4k wliczajac brickow bo jakos nie widze ostatnio konfliktow brick-sysk, vs 1k zrobi sie 7-12k vs 1k) gdzie nie polecisz tam -, normalnie raj. jak narazie sily wyrownane (3:1 to rownoznaczne z silami wyrownanymi w tym konflikcie)

i jeszcze taka prywatna opinia - "nomadzi" sie chyba za bardzo uzaleznili od posow i naplandu na pol eve.

Morbius:
Tak of top to który to już raz NC będzie zaorane i czemu tym razem to takie istotne?
Ciekawe co potem IT da im się odgryźć jak to bywało w przeszłości czy win eve i zamykamy serwer :)
W eve nie ma nic na zawsze - dzisiaj ludzie są kumplami jutro jeden drugiego kopie po masce tak było i będzie.
Ja nie rozumiem czemu ten whine tutaj bo SW ma swoją wizję internet spaceszipz inną niż molle ?

shaitis:

--- Cytat: mrtmartini w Marca 04, 2010, 13:25:28 ---*ciach* — Soth

--- Koniec cytatu ---

Odwal sie odemnie bo nie jade po tobie ani w grze ani w RL. Po raz kolejny zarzucasz mi niestabilnosc emocjonalna itd itp.

--- Cytat: Dagund w Marca 04, 2010, 13:27:12 ---A ja nabieram odrazy do osób które usilnie, od jakiegoś czasu z dużą dozą zaciętości i samozaparcia próbują przygotować propagandowy grunt pod interwencję okolicznych blobów.

--- Koniec cytatu ---

Przysiegam ze nie wiem nic o tym zeby moj alliance albo sojusznicy mojego alliance szykowali sie do interwencji (co nie oznacza ze w 15 minut po takim rozkazie sie tam nie pojawimy). To co pisze jest moim i tylko moim punktem widzenia.

Powody mojej odrazy sa widoczne na tym forum, nieobiektywne uwypuklenie faktow, glupie proby uzasadnienia swojego dzialania (przeciez mozna podac prawdziwe powody i wyjsc z tego z twarza), personalne nienawisc spowodowana tym ze komus idzie dobrze/lepiej (czyt. Polskie podejscie) - zwalczam polskie podejscie i wyczuwam go ZAWSZE.

Oorock:
Tak, nudzę się w pracy..

Kombat i Shaitis

Mój punkt widzenia:

Nie wiem czemu nie możecie zrozumieć że SySki były częścia SW i dostały z niego kick-a. Powody w ogóle nie powinny Was obchodzić bo to wewnętrzne sprawy SW. Sam konflikt jest stricte ograniczony do ESO i nie stanowi zagrożenia dla żadnego z "wielkich". Jeśli wam tak zależy na pilotach z SyS to bierzcie ich na swój teren i do swoich sojuszy bo my nie chcemy mieć takiego sojusznika.

Chyba że chcecie mieć rentierów w ESO? To zapraszamy do miłego orania, większość znanych mi pilotów naprawdę lubi Stain i z chęcią postrzela do tych co zostaną po tym jak sobie polecicie.

Pozdrawiam wszystkich
Proszę uzupełnić dane w profilu - korp ingame nick etc. M'Kay ?  :knuppel2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej