Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Venzon 2003:
--- Cytat: [lfn] szybki marian w Marca 04, 2010, 12:14:53 ---Opisana tutaj sytuacja stanowiła doskonały casus beli dla SYS-K. Reset SE i jazda, a nie półśrodki w postaci zakazu dokowania. Z tego co tu czytam, to SYS-k chcieli zjeść ciastko (wynajmować teren i zapewniać ochronę) i mieć ciastko (bez angażowania się dyplomatycznego/militarnego zmierzającego do zapewnienia obiecanej rentiersom ochrony). Ja bym nie płacił za taką ochronę :D
--- Koniec cytatu ---
obrona rentiersow przed roaming gangami to jest jakas utopia, tego sie nie da zrobic i sie nie robi - dostaja intel kanaly i siec JB zeby nie ginac glupio, to wystarczy
obrona infrastruktury rentiersow to jest obowiazek ally, ktore wynajmuje space
Kombat:
--- Cytat: Dagund w Marca 04, 2010, 12:27:43 ---Ven, przecież było mówione że to będzie tylko staroświeckie pew-pew bez SOV wars, a Bobby od razu dostał ciśnienia...
--- Koniec cytatu ---
Tak pew pew bez sov wars, dlatego właśnie Sys-K dostał ultimatum od SE: płaccie albo wypad do empire...
Venzon 2003:
--- Cytat: Dagund w Marca 04, 2010, 12:27:43 ---Ven, przecież było mówione że to będzie tylko staroświeckie pew-pew bez SOV wars, a Bobby od razu dostał ciśnienia...
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie o to mi chodzi, gdybym ja taka akcje przeprowadzal to bym nie zdradzal zamiarow resetu (jesli to byloby mozliwe) poza tym, ze w zwiazku z poludniowym naplandem chce miec wieksza swobode w roamowaniu po okolicy...
tutaj z tego co rozumiem wszystko sie zaczelo od placzacego liama, ktory biegal z krzykiem po calym SC ze go beda bic zaraz :D
mrtmartini:
Bobby przyleci i poleci a Liamy będzie miał cały czas krążące szerszenie wokół łba :P
Venzon 2003:
--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 12:30:41 ---Tak pew pew bez sov wars, dlatego właśnie Sys-K dostał ultimatum od SE: płaccie albo wypad do empire...
--- Koniec cytatu ---
wlanie o to mi chodzi, duzi chlopcy pomysleli ze nastapila eskalacja do sov warfare albo, ze za chwile to nastapi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej