Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań nowego.

<< < (2/4) > >>

Sotharr:

--- Cytat: Colonel w Lutego 27, 2010, 17:02:01 ---Atak w dowolnym miejscu lowseka da Ci global criminal red flag. Sentry będzie na Ciebie czekać 15 minut. Upwni Cię w tym informacja w lewym górnym rogu ekranu. Czerwona, wciąż masz agro. Żółta to agro innego typu i nie powinieneś być pod ostrzalem. Najechanie kursorem na ta informacje wyswietli jej szczegóły.

--- Koniec cytatu ---
Z tego co czytałem, to pokazanie się na „oczy” sentrów resetuje ich aggro timer, który jest niezależny od globala. Dlatego jeśli np. zadokuje się w połowie globala, a wydokuje krótko po jego zakończeniu, sentry mogą wznowić ogień. Aggro sentrów jest oznaczany właśnie na żółto.
Piraci często narzekali, że tracą statki w ten sposób, dopóki ktoś z CCP nie wyjaśnił tej mechaniki.

Sammani:
musza zdaje sie trafic. Jak sie paczka zadokuje to jest szansa ze ktos nie chwyci agro do konkretnej navy

Porzeczka:
Lokalne aggro sie resetuje za zawsze jak zaczynaja strzelac, czyli czesto jest tak ze mija global ale zostaje zolte aggro od niektorych sentry przy gejtach czy stacje

Zahar:
Panowie, mam takie działko-  Civilian light electron blaster, w jego atrybutach jest napisane że działa z dodatkiem  freqency crystal (oznaczone takim zółtym kólkiem). W markecie w dziale Cherges/ freqency crystal/small... znalazłem i kupiłem taki dodatek- Oznaczony identycznym żółtym kółkiem.. Nazywa się to to Microwave S, ale ni cholery nie mogę tego podłączyć. 
Czy ten Micro.S to do tego jest, czy nie? Co robie źle??

Goomich:
Ładujesz amunicje do cywilnego działa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej