Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Auenarel:
--- Cytat: Mighty Baz w Lutego 24, 2010, 14:25:30 ---Nie macie żadnych podstaw do oceny decyzji C0venu, bo nie macie wszystkich informacji, potrzebnych do wyciagania racjonalnych wniosków.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak Ty ale ja mam, ot analiza tego co sie dzieje:P c0ven nie chcial sie wychylac, bo nie chcial wojny z syskami+IT co wiazaloby sie z utrata sova.. ewentualnie z baardzo dlugimi walkami, a jak wiadomo wojna na wlasnym terenie nie sprzyja interesom.
Terion:
--- Cytat: shaitis w Lutego 24, 2010, 14:24:02 ---Nie umniejszajac twojemu sojuszowi, siedzisz sobie bezpieczny w alliansie ktory ma 200 systemow i blue wokol, zajmuje sie wynajmowaniem ziemii lub roamowaniem po curse i dyktujesz agresywna polityke mniejszym alliansom. Jaki jest cel twojej dysputy ?
A moze oswiec mnie kiedy ostatnio Atlas prowadzil wojne z wiekszym lub rownym przeciwnikiem ? Taka wojne na przetrwanie i wyniszczenie ....
--- Koniec cytatu ---
Nie wypowiadam sie jako czlonek Atlasu, bo jestem tam przypadkowo (o ile nie zostalem usuniety w czasie ostatniej czystki niekatywnych osobnikow). Nie uczestniczylem w ani 1 walce Atlasu. Wypowiadam sie jako pilot NoQ kiedy w Venal stawalismy okoniem ally Insurgency (okolo 130 charow vs 1200), pilot VV - ostatniego ally zwiazanego z polnoca ktory siedzial w Querius po Delve war I. Wycofalismy sie dopiero jak wujek BoB wpadl pomoc pomniejszym X13 + kilku innym, Wypowiadam sie jako osobnik z IRONa, ktory stal przez caly okres Maxa w 1 lini, a pozniej po wycofce IRONa trzymal ostatnia (lub przedostatnia) stacje broniac sie przez GF i TRI. Z tego utrzymanego systemu poszedl kontratak i odbite zostaly assety w postaci aliansowych capsli.
Tak wiec moge co nieco powiedziec o walce przeciw wiekszemy/silniejszemu przeciwnikowi.
@Baz - to moze oswiec ciemna mase i ujawnij fakty. No chyba, ze sa one tak wstydliwe i kompromitujace, ze bezpieczniej jest jesli ludzie snuja domysly ...
magni:
--- Cytat: Auenarel w Lutego 24, 2010, 14:35:06 ---Nie wiem jak Ty ale ja mam, ot analiza tego co sie dzieje:P c0ven nie chcial sie wychylac, bo nie chcial wojny z syskami+IT co wiazaloby sie z utrata sova.. ewentualnie z baardzo dlugimi walkami, a jak wiadomo wojna na wlasnym terenie nie sprzyja interesom.
--- Koniec cytatu ---
przemawiaja przez ciebie uprzedzenia wobec coven, tak jak napisal baz nie masz zadnych podstaw twierdzic jaka decyzje podjal coven... owszem coven sie nie okreslil publicznie, ale to nie znaczy ze tego nie zrobil wobec sojusznikow, SE wie jaka jest decyzja covenu w tej sprawie i to wystarczy, publicznosc nie musi tego wiedziec...
a do swoich dywagacji z dupy oczywiscie kazdy ma prawo, co nie zmienia realnej sytuacji
Straszny:
--- Cytat: Mighty Baz w Lutego 24, 2010, 14:25:30 ---Nie macie żadnych podstaw do oceny decyzji C0venu, bo nie macie wszystkich informacji, potrzebnych do wyciagania racjonalnych wniosków.
--- Koniec cytatu ---
na razie wygląda tak:
SYS-k
ISK > sojusznicy
COven
nie możemy głośno powiedzieć że ISK>sojusznicy
SE
impreza > sojusznicy ...ALE moment... ISK jednak też piechotą nie chodzi
:)
kaleba:
bufu = kerbiry
z dupy wziete okreslenie ale skoro wy tez z kapelusza bierzecie to czemu nie