Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (16/130) > >>

Gizmo79:
IMO warto za free exp wbic na t3 czolgu tylko to co odblokuje t4 i od razu wsiadac w cos lepszego. Teraz wsiadlem w A-20, BT-7 nie widzac na oczy.

--- Cytat: sneer w Sierpień 09, 2010, 10:45:27 ---może się czepiam ale zamiast powinni dołożyć 2 kategorie w ramach regular batles ...
ranki sprzetu 3-6 , 6-9 i obecne open
--- Koniec cytatu ---
Noo, byłoby super, zaproponuj na forum może coś z tego wyjdzie.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/2200-recruit-standard-and-elite-battlefields/page__st__80

Kara Mon:
fakt czesc poczatkowych wersji srednich czolgow bardzo kiepsko radzi sobie z  najlepszymi i taki podzial na 3 kategorie wagowe wcale nie bylby zly.

Bt-7 racja, cienki straszliwie, niby lepszy bt-2 ale bt-2 masakruje na recruit a bt-7 po prostu jest i nic wiecej z jego zalet nie pamietam.

sneer:
na forum jeszcze nie jestem zarejestrowany ...jak mam chwile to wole sobie jakąś bitewke rozegrac

Ptysiu:
Sneer, najlepiej trenuj naprzemiennie dwa czołgi. Po zniszczeniu T-46 wyjdź od razu z bitwy, bo za to nie ma żadnej kary i grinduj jakiś łatwiejszy w obsłudze czołg. Polecam TD niemieckie, są tańsze i lepsze (o dziwo obydwie te rzeczy na raz) od radzieckich, a przy tym świetne do zarabiania kasy.

sneer:
ale ja tak robie - nawet mam teraz 3 wozy w naprzemiennym użyciu  // mam 5 maszyn pzj,bt2,t26,t46, ruskie arty  wszystkie wymaxowane jesli chodzi o upgrady//
tylko ... jesli mam byc szczery - to trochę bez sensu - bo każdy nowy tank powinien dawać jakiś fun w określonych warunkach
inaczej to sie robi ..... męcz się do max level - a potem sobie pograsz ... jesli tak to ja wysiadam

ta sama firma robiła navyfielda
w owym navyfieldzie nooby i mało grający // destroyery // kiedy miały skill mogły zrobić niesamowity dym na każdej planszy
tu tego nie ma
w t-46 jestem tarczą strzelniczą modlącą się aby ten jedyny light tank u przeciwnika pojechał w moja stronę  ...inaczej znowu zęby w ścianę 

rozczarowany jestem tym co widzę 
mam się bawić a nie męczyć

chętnie za to pobawiłbym się w bitwie gdzie mój rank III walczy z innymi rank III i IV - to miałoby jakiś sens i fun

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej