Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
sneer:
oby jedna nie ... miałem w 2-3 grach lekki skok pinga ... rba trafienia ruchomego celu - wtedy zero
sneer:
może się czepiam ale zamiast powinni dołożyć 2 kategorie w ramach regular batles ...
ranki sprzetu 3-6 , 6-9 i obecne open
mam swojego t-46 który nie ma ani armora ani speeda ani działa .... co ja mam robić w grze gdzie 3/4 ludzi jeździ ciężkimi czołgami ?
zainstalowałem najlepsza armate i próbowałem strzelać w rear armor - bez rezultatu
na scouta za wolny - przeżywalność żadna - med tanki nawet ni strzelaja tylko rozjeżdżają
powiedzmy że na tym etapie sens grania niewielki
Ptysiu:
Poszedłeś w stronę cięzkich czołgów widzę. Generalnie ja ze strony Związku Radzieckiego dotrwałem do T-28. Linia medium jest znacznie łatwiejsza. Czołgi BT są naprawdę szybkie, a A-20 to czołg porównywalny z leopardem i dodatkowo wprawka przed T-34.
Wydaje mi się, że linia heavy i w przypadku ZSRR i Niemiec to hard mode on. W pierwszym przypadku dopiero po pełnym zupgradowaniu KV ta linia pokazuje pazur, a po stronie Niemiec trzeba sie przegryźc przez niemiłosiernego Tygrysa.
sneer:
no poszedłem i sie pytam co człowiek ma robić w t-46 przy obecnych charkterystykach rozgrywki regular ?
symulator czołgów jest nice na takie luxne granie ale .... tu na jednym polu są kolejne generacje czołgów na raz
open niech będzie dla chętnych ale naprawdę wolałbym podział na early / late okres - bo to się bardziej kupy trzyma
a na razie to zniechęcony jestem bo żeby wymaxowac t-46 to się wymęczyłem strasznie a do t28 droga daleka bardzo
na tym etapie mam ochotę sobie odpuscic
Kara Mon:
niestety droga do kv i pozniej swietnego IS to droga prze meke, jak sam zauwazyles t46 to droga prze meke ale niestety cos za cos . Fajne ruskie czolgi (czytaj bt-2 , a-20, t-34 i jego wersja 85) prowadza jedynie do t-44 oraz odgalezienie jest do sredniej klasy tank destroyerow . Niestety nie zawsze jst tak rozowo jak moglo by byc :p albo mecz sie i trenuj kv pozniej IS i szalej na polu walki albo zmien droge na t-34 i jego pozniejsze modyfikacje.
No i nie proownywalbym a-20 do leoparda, pomimo faktu ze ma max predkosc wieksza, duzo wieksza moc silnika i mniejsza mase to nie dorasta leopardowi do piet . Ma zdecydowanie gorsdze przyspieszenie, gorzej radzi sobie na podjazdach i co najwazniejsze jest dluzszy co powoduje ze latwiej w niego trafic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej