Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (14/130) > >>

Ptysiu:
http://www.shatteredcrystal.com/index.php/free_items ---> "zamawiasz" klucz do darmowej bety. Enjoy. Aha, i na litość boską, nie idź zaraz w stronę Tygrysa... Nie jest taki zły jak juz ma się wszystkie upgrady, ale koszta i dochodzenie do nich to katorga.

Kara Mon:
Dokladnie , podobnie jak w Eve lepiej zasuwac dobrze wyskilowanym (tutaj raczej tyczy sie to % zalogi) i wyposazonym lekkim cozlgiem niz cienkim ciezkim. Dla przykladu podam ze moj bt-2 z zaloga po 95% i full osprzetem potrafi zarobic i 7000 + 900 expa a t-34 majac zaloge 40% i nic dokupione w najlepszym wypadku robi 5000 , 500 expa i polowe kasy na naprawe musze wydac jak mialem szczescie i sie nim nie rozbilem  :P

Tak w ogole to gra zacna , skoro mocno ograniczona beta od niedzieli mi sie jeszcze nie znudzila to cos w tym jest  ;D  , ostatnio tka do kompa przyciagnal mnie tylko Borderlands.

Straszny:
bardzo przyjemny przerywnik.. łupie 2 dni i coraz bardziej mi sie podoba

Kara Mon:
no gra wciaga a z tego co czytalem faq to closed beta zawiera moze z 20% tego co bedzie w open beta i pelnej grze

Ptysiu:
A po grzyba open beta, skoro obecnie ok. 40 tysięcy zerejestrowanych uzytkowników gra? ;)

Osobiście nie mogę się doczekać nowego patcha, po którym będzie można formować squady na wzór BF:BC2. No i trwają oczekiwania na turniej klanów (źródła zbliżone do Overlorda podają, że za ok. miesiąc).

Ze smutnych wieści: Serwer ma podobno być przeniesiony do US, ze względu na różnice cen tam a w EU.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej