0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Postanowiłem sobie zobaczyć co to te czołgi. Sciagnalem klienta, zarejestrowalem się na stronce na europejskim serwerze (jak wchodzisz na stronke czolgowa to masz do wyboru albo us albo europa) i mam problem.Mianowicie nie przychodzi do mnie mail rejestracyjny. Nie wiecie o co chodzi? Ile mam czekać?
Ostatnio rejestrowałem się z o2 i mail nie przyszedł . Spróbuj z innej poczty. Jak poczta działa to mail jest od razu, nie powinno się czekać.
Mini jest dobry jak nie spotka na swej drodze t32/is-4 lub wyzej. Jak to w WoT bywa niemieckie czolgi sa najgorsze z wszystkich nacji na swoim tierze. Maja je troche zboostowac ... pytanie czy zmiana bedzie wywazona, czy poleca w druga strone, wzglednie bedzie na tyle kosmetyczna, ze nic nei wniesie.
Scary , ja gralem blisko 2 miesiace jak nie dluzej glownie KT , po przesiadce na minimausa po prostu nie moglem wyjsc z podziwu ze szwabem mozna nawet przyjemnie jezdzic , bardzo podobne przyspieszenie do KT , szybszy (30 km do 28) , wreszcie czolg z pancerzem od frontu (150 na KT wcale nie czuc , 170mm na mini juz tak) i do tego wreszcie czolg bez wiatrowki zamiast armaty , czyli silna i bardzo precyzyjna na duze odleglosic armata.Mini wymaga duzo wiecej skupienia od is4 , styl jazdy bardziej przypomina TD niz czolg z uwagi na miekkie wszystkie elementy poza frontalnym armorem. Gdybym mial wybierac to bez zastanowienia bral bym is-4 ale jako zatwardzialy szwab zostalem mile zaskoczony przez mini Co do boostu szwabow to raczej to ma byc naprawienie tego co nie dziala czyli gun mantlet , teoretycznie najtwardszy punkt wiezy u szwaba jest najlepszym miejscem zeby pakowac pociski bo lyka wszystko i nawet jeszcze troche wiecej.
(...)wiekszy problem jest na jagdpanterze gdzie auto aim mierzy w oslone dziala ktora jest bardzo duza jednoczesnie i trafienie w nia notorycznie konczy sie uszkodzeniem/zniszczeniem dziala. (Glowny powod dla ktorego sprzedalem moja jagd kicie) Po drugie maja naprawic camo na TD bo jagdkicia i wyzej tierowe niemieckie czolgi maja camo z netem stojac gorsze niz niektore ruskie heavy w ruchu na szczerym polu. TD prawdopodobnie tez dostana buffa do zasiegu widocznosci.(...)