Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (12/130) > >>

magni:

--- Cytat: Vic Brunner w Sierpień 03, 2010, 11:17:53 ---najpierw trzeba napinać te 60km/h.. na razie mam Luchsa, śmiesznie wygląda jak Tiger mnie wyprzedza ;D ;D to i nawet unikać zbytnio nie ma czego :)

--- Koniec cytatu ---
zeby tyle pomykac trzeba miec ten najlepszy silnik i dobrze jest zamonotwac najlzejsza wieze i dzialko, wtedy jak sie z gorki rozpedzisz to nawet wiecej niz 60 km/h sie wyciaga :) raz tak dawalem slalomem pomiedzy wrogimi maszynami, z 5-6 do mnie strzelalo i zaden nie trafil - zasada ta sama co w eve trzeba wysoki transvesal utrzymywac  ;D

Vic Brunner:
no przydałyby się same mapy gdzie tylko z górki zjeżdzasz ;D

Kara Mon:
Latwo powiedziec zeby utrzymac transversal, ale jednak trzeba czasem skrecic mocniej i jak sie jakis tank destroyer w krzakach zaczai i poczeka na odpowiedni moment to nie ma co zbierac  czolgu :p

Striker:
na arty/at jest bardzo latwy sposob - zajezdzasz od boku, wbijasz sie w niego, rozwalasz gąsienice i dobijasz :) Ew. nie wbijasz sie tylko od razu strzelasz po gąsienicach i nadal utrzymujesz transversal jakby gdzies w okolicy jakas arty sie czaila.

[NF] Masa Huku:
@Striker: Leopard to już inna bajka ;) najszybszy lekki czołg a i pierd**** ma :D, właśnie próbuje na niego uciułać kredyty  :'(. Jeżeli jest jakiś publiczny polski ts to prosiłbym o dane na pm :) bo na czacie ciężko pogadać większość czasu spędzając w metalowej puszce :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej