Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (40/130) > >>

Qreg:
Widze wipe jeszcze nie było, dopiero pewnie za pare dni z patche,.....

sneer:
strzelając ręcznie w cel w ruchu na średni dystans czułem się dziś jak upośledzony
albo moje skille zardzewiały tak przez kilka dni albo te pingi jednak mocno popsuły zabawę

lastverb:
grac sie nie da - obracajac wiezyczke musisz brac pod uwage ze ona nie jest tam gdzie ty ja widzisz. na td/ht moze az tak bardzo to nie przeszkadza.

Straszny:

--- Cytat: dziadzik w Września 01, 2010, 13:05:39 ---grac sie nie da - obracajac wiezyczke musisz brac pod uwage ze ona nie jest tam gdzie ty ja widzisz. na td/ht moze az tak bardzo to nie przeszkadza.

--- Koniec cytatu ---

przed chwilą zaliczyłem 3 kille i 3 asysty Leopardem. Używajcie AA i serio nie ma problemu, nawet na lekkich pojazdach.

Dla tych którzy nie wiedzą jak - mając podświetlony cel na czerwono - 1x  PPM - i włącza sie mechanizm AA, wieżyczka obraca sie sama (TD cały sie sam moze obracać), czołg sam nanosi poprawkę na ruch przeciwnika i własny ruch, człowiek tylko wybiera cele, strzela i jedzie. Wyłączenie AA w celu strzału krytycznego (bo np. AA nie strzeli w gąsienice za nic) - PPM na niepodstwietlonej części.

Można sie skupić scouterem na zygzakowaniu i zmienianiu kierunkow tak zeby najdłużej przeżyć a nie na patrzeniu na namierzony cel, wogole wtedy olewacie przygaladanie sie celowi

Celność ognia AA zależy od poziomu wyszkolenia załogi.

Trefnis:
nie wiem o co z tymi pingami chodzi
zagralem kilka bitew i mam pinig okolo 120-160, ale nie mam zadnego problemu w trafieniu nawet leoparda jadacego.
poprostu doliczam troche "na wyrost" i jest ok
t-34 z 57mm gunem zdazylem trafic leoparda 2 razy w pelnym biegu (jego) zanim mi zniknal za gora
ogolnie w ogole nie zauwazylem ze lag jest jakis gorszy, ale mnostwo ludzi mowi ze sie nie da grac
hmm

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej