Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (25/130) > >>

Doom:
ale o co chodzi? zerują was, ale jednocześnie dają spowrotem exp i kasę, czyli w moim rozumieniu coś jak remap w eve, kto che wróci do sprzętu który ma kto ciekawy amerykańskiego ruszy amerykański, a komu powyższe nie odpowiada pewnie poprawi swoją postać unikając błędów

Kara Mon:
ale "wyczyszcza" baze danych , zamiast tysiecy lub dziesiatkow tysiecy roznych czolgow z roznym stopniem rozwoju zostanie dla kazdego gracza przypisanie tylko 2 parametrow. Dla mnie bomba bo po "wipe" bedzie IS bez wysilku  :P

naye666:
No nie wiem.. Jedni mowia full wipe inni ze exp i coinsy zostana... Nie wyobrazam sobie tego. Kazdy co ma medium zacznie smigac w ubber heavy i do tego jeszcze z wykupionymi zabawkami... Szkoda mi mojego leopardzika... Przywiazalem sie do niego ;) no i wygarowe t-28 ;d  bedzie trzeba otrzec lzy ;p milo ze dniowka premium ma kosztowac tyle co konto na rapidshare ;p wykupietydzien z gory a pozniej to juz z gorki bedzie nawet przy full wipie ;)

lastverb:
przy patchu bedzie soft wipe - exp i cred zostaja (nie wiadomo jak z goldem). one ZOSTAJA, a nie sa dodawane wiec nie kazdy bedzie smigal w heavy, za to mozna bedzie zobaczyc sporo t44 u tych co grali czym innym :) dopiero po becie bedzie full wipe

Hellbright:
Dla mnie wipe jest bez znaczenia - czołgi jadą przodem!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej