Eve Online > Total Noob Questions

Kilka pytań o EVE...

<< < (4/5) > >>

SokoleOko:
Jeśli będzie taka akcja, to konto będzie aktywne przez 2-4 dni.

Xarthias:
Konta, które były opłacane, a są obecnie nieaktywne od jakiegoś czasu prawdopodobnie dostaną 5 darmowych dni na zapoznanie się z nowym contentem.
Dokładna zasada przyznawania tych pięciodniówek jest słodkim sekretem CCP (chyba losują :P).

Czy dostaniesz te 5 dni, to cholera wie, ale zawsze możesz napisać petycję przez stronkę, a GM aktywuje Ci konto na 24h, żebyś mógł je opłacić iskami (pod warunkiem, że masz już aktywowane konto, czyli dokonałeś przynajmniej jednej płatności).

Sammani:
przy tych 5 dniowych przewaznie wystarczy zamotac z linkiem, ktorego dostal ktos inny i tez sie to dostanie chyba, ze konto jest nieaktywne zbyt krotko.

mateolas:
Jest to mój pierwszy post na tym forum, dlatego wielkie WITAM wszystkim. Wydaję mi się, że nie mam uprawnień do zakładania nowego wątku dlatego pozwolę sobie podpiąć się tutaj. Mam pytanko odnośnie przynależności obszarów w EVE.
1) Czy indywidualny gracz może posiadać "swoją ziemię"
2) Jak budowane jest terytorium należące do danej korporacji. Inaczej, co stanowi granicę obszaru.
3) Jak można poszerzać granicę swojej "ziemi".
4) Czy można mieć swoją "ziemię" niezależnie od security status danego rejonu.
5) Jak duże zaplecze finansowo - militarne trzeba mieć aby móc zdobywać tereny w EVE ? Czy początkujący gracz ma w ogóle o czym myśleć ?

Pozdrawiam

sc0rp:

--- Cytat: mateolas w Czerwca 05, 2010, 18:13:56 ---Jest to mój pierwszy post na tym forum, dlatego wielkie WITAM wszystkim. Wydaję mi się, że nie mam uprawnień do zakładania nowego wątku dlatego pozwolę sobie podpiąć się tutaj. Mam pytanko odnośnie przynależności obszarów w EVE.
1) Czy indywidualny gracz może posiadać "swoją ziemię"
--- Koniec cytatu ---

i tak i nie. Nie - nie ma takiej możliwości w mechanice gry, Tak - bo możesz założyć corpa którym dołączysz do jakiegoś ally i wtedy możesz sova sobie stawiać ;)

--- Cytuj ---2) Jak budowane jest terytorium należące do danej korporacji. Inaczej, co stanowi granicę obszaru.

--- Koniec cytatu ---
nie ma czegoś takiego jak granica obszaru, zajmuje się konkretne systemy stawiajac TCU.

--- Cytuj ---3) Jak można poszerzać granicę swojej "ziemi".

--- Koniec cytatu ---
stawiając TCU w nowy i niezajetych systemach, można jeszcze przejmować za pomocą SBU i stłuczeniem TCU aliansu którego był system wcześniej, ale to raczej tylko przy użyciu sporej grupy ludzi i samozaparcia (na każdym evkowym forum ludzie piszą że mechanika sov-war jest do bani).

--- Cytuj ---4) Czy można mieć swoją "ziemię" niezależnie od security status danego rejonu.

--- Koniec cytatu ---
tylko <= 0.0 i tylko w określonych regionach (bo są jeszcze regiony 0.0 zajete przez npc).

--- Cytuj ---5) Jak duże zaplecze finansowo - militarne trzeba mieć aby móc zdobywać tereny w EVE ? Czy początkujący gracz ma w ogóle o czym myśleć ?

--- Koniec cytatu ---

bez wlasnego aliansu nie masz co myslec nawet jakbys gral 5 lat ;) ale jest opcja wynajecia systemu od duzych aliansow np. AAA uruchomil w tym celu alians AAA Citizens (inne sojusze z tego co sie orientuja rowniez wynajmuja) i za odpowiednia kwote miesiecznie mozesz miec wlasny system, ale tu się przygotuj na wydatek conajmniej 500m ISK/miesiac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej