Eve Online > NoobGarten
Pomoc w rozwianiu wątpliwości
eX:
--- Cytat: SEM w Lutego 10, 2010, 15:28:31 ---Oprócz tego mam jeszcze klika pytań:
-Jaki rozmiar statku najlepiej odpowiada do takiej gry?
--- Koniec cytatu ---
Myśle, że small-medium (fregata, krążownik i battlecruiser (nie podoba mi się tłumaczenie tego słówka :P ) )
--- Cytat: SEM w Lutego 10, 2010, 15:28:31 ----Czy da się tak rozwinąć postać aby była jednocześnie dobra w sterowaniu dużymi jak i mniejszymi statkami czy jest to nieopłacalne?
--- Koniec cytatu ---
Da się. Na początku może być nie opłacalne. Zasada jest taka, żeby raczej zaczynać od mniejszych stateczków i powoli iść w góre. Skille z mniejszych statkół i tak są potrzebne do tych większych. No ale możesz mieć zagwózdkę, czy np. taki średnio efektywny battleship nie przyda Ci się do robienia misji.
--- Cytat: SEM w Lutego 10, 2010, 15:28:31 ----Znacie może jakąś dobrą stronę/tutorial gdzie można poczytać coś więcej nt rozwoju postaci? (bardziej szczegółowe informacje)
Wiem, że pytam się pewnie o sporo rzeczy do, których można by dojść samemu ale z doświadczenia wiem, że gracze którzy oswoili się z grą zawsze potrafią lepiej doradzić niż miesiąc poświęcony na czytaniu tutoriali o grze ;].
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj dołączyć się do unseen academy, instruktorzy i instruktorki na pewno ucieszą się z kolejnego rekruta do wymęczenia. :P
A takich stron jest tyle, że aż ich nie pamiętam :D na początek zawsze możesz przeczytać wszystko tutaj i na forum eveonline.com
PS Go gallente, myślę, ze najlepiej będzie Ci odpowiadać (tak, jest to moja subiektywna opinia)
SEM:
OK dzięki za pomoc pomogliście mi trochę poukładać sobie wszystko w głowie :D. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie trenowania statków innej rasy. Czy np jako Minmatar będę chciał sobie wyskillować statek Amarra to czy będę miał jakieś "-" za używanie statku nie swojej rasy albo czy po prostu nie będę mógł go rozwinąć na tak wysoki poziom? Moje pytanie może być głupie ale po prostu nie mam jeszcze pojęcia o tym jak dokładnie wygląda to trenowanie tych statków i czym się za to "płaci" :P
Skeer:
Tylko tym, że będziesz musiał od zera skillować daną rasę. Nie ma żadnych kar.
Luisa:
--- Cytat: Skeer w Lutego 10, 2010, 21:23:11 ---Tylko tym, że będziesz musiał od zera skillować daną rasę. Nie ma żadnych kar.
--- Koniec cytatu ---
Chyba ktoś już wcześniej pisał(albo to inny topic był), że wybór rasy nie ma znaczenia. Jakby była rasa "pan mietek zza płotu" to wybierając ją nadal mógłbyś latać każdym statkiem, czyż to nie cudowne ? :)
SEM:
Nawet bardzo :D.
Swoją drogą jedna rzecz mnie nurtuje trenowanie umiejętności coś kosztuje poza czasem? Trzeba nabijać jakieś "expy"? A może są jakieś ograniczenia co do maksymalnej ilości? Bo szczerze mówiąc nie ogarniam tego do końca :P i trochę się boje trenować co popadnie na czuja :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej