Eve Online > NoobGarten

Pomoc w rozwianiu wątpliwości

<< < (5/12) > >>

SEM:

--- Cytuj ---Trzeba sie zgodzic z osobami piszacymi powyzej tylko musze cie prosic o jedna rzecz. Nie mysl o tej grze w kategoriach innych mmo. Tu nie ma odpowiednikow klas jak lucznik czy tank czy sztyleciarz.
--- Koniec cytatu ---
Wcale tak nie myślę ;]. Po prostu lubię wszystko wiedzieć :D

--- Cytat: Keeno Smythe w Lutego 11, 2010, 09:34:22 ---Popsuć możesz jak zaczniesz robić nie przydatne skille ;)) Takiego hulka na przykład  :2funny:

--- Koniec cytatu ---
Kurcze akurat hulka rozwinąłem... Mógłby mi to ktoś dokładnie wyjaśnić jak to wygląda z tymi skillami jaki jest limit? Bo pytałem się na tym ingame helpie to napisali, że nie ma ale teraz widzę, że coś jednak musi być jak da się popsuć :D a nie chciałbym potem od początku zaczynać :P

Swoją drogą napisałem już podanie do corpa. Więc jak mnie zechcą to ich zacznę już napastować moimi pytaniami :P.

P.S. Musze się gdzieś wypłakać... Durne zlecenie coś mi rozwaliło na hita mojego nowiutkiego riftera :C

Doom:
Da się popsuć w tym sensie że stracisz ileś tam czasu skilując coś czego potem nie będziesz używał i o tyle dłużej będziesz skilował coś co jednak będzie przydatne. Cała filozofia

Dormio:

--- Cytat: SEM w Lutego 11, 2010, 11:44:00 ---Mógłby mi to ktoś dokładnie wyjaśnić jak to wygląda z tymi skillami jaki jest limit? Bo pytałem się na tym ingame helpie to napisali, że nie ma ale teraz widzę, że coś jednak musi być jak da się popsuć :D a nie chciałbym potem od początku zaczynać :P

--- Koniec cytatu ---
No oczywiście, że jest limit. Hulka na więcej jak exhumer lvl 5 nie da się wyskillować. Jednakowoż jakby spojrzeć na to z drugiej strony to możesz jeszcze spróbować porobić skille na Orcę albo Rorquala, ale wówczas podnosisz limity kolegom latającym w Hulku.

SEM:
Miałem na myśli nie taki limit że skill max na 5lvl tylko, że np mam "50pkt leveli" do rozdania i np jak dam hulka na max czyli 5 to potem np nie starczy mi na tarcze i będę mógł tylko na 3lvl ale jak to tylko strata np 1h w moim przypadku to nic się złego nie stało :D.

Aenyeweddien:

--- Cytat: SEM w Lutego 11, 2010, 12:04:33 ---Miałem na myśli nie taki limit że skill max na 5lvl tylko, że np mam "50pkt leveli" do rozdania i np jak dam hulka na max czyli 5 to potem np nie starczy mi na tarcze i będę mógł tylko na 3lvl ale jak to tylko strata np 1h w moim przypadku to nic się złego nie stało :D.

--- Koniec cytatu ---
1 h to moze teraz pozniej zobaczysz ze im dale tym skille dluzej trwaja (ja teraz mam z lvl 4 na lvl 5 po 30 dni trwajaca nauke)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej