Eve Online > NoobGarten
Pomoc w rozwianiu wątpliwości
Luisa:
--- Cytat: SEM w Lutego 10, 2010, 22:37:54 ---Nawet bardzo :D.
Swoją drogą jedna rzecz mnie nurtuje trenowanie umiejętności coś kosztuje poza czasem? Trzeba nabijać jakieś "expy"? A może są jakieś ograniczenia co do maksymalnej ilości? Bo szczerze mówiąc nie ogarniam tego do końca :P i trochę się boje trenować co popadnie na czuja :D
--- Koniec cytatu ---
Nie ma nabijania żadnego expa. Musisz mieć czasem kasę, żeby kupić pewne skille i tyle. Reszta się sama dzieje, jak masz aktywne konto. O maksymalna ilość też raczej nie masz się co na razie martwić... :)
eX:
Trenowanie ma to do siebie, że możesz je nieco przyśpieszyć montując w klonie kosztowne implanty. Reszta robi się całkowicie SAMA, offline, jedyne co musisz zrobić to nacisnąć skilla.
Witamy w EVE, tu nie grinduje się dla expa :P
SEM:
Ulżyło mi z tym, że nie ma jakiś ograniczeń. Nie mogę nic popsuć swoją niewiedzą w takim razie ;]. Dzięki za pomoc :D
Templar Brave:
--- Cytat: eX w Lutego 10, 2010, 17:42:07 ---...battlecruiser (nie podoba mi się tłumaczenie tego słówka :P ...
--- Koniec cytatu ---
Może ciężki krążownik ;)
Maver:
--- Cytat: SEM w Lutego 10, 2010, 15:28:31 ---Co do wyboru postaci na zasadzie, która mi się bardziej podoba raczej będzie ciężko bo wole statki Amarr-ów ale klimat Minmatar-ów :P.
--- Koniec cytatu ---
To wybierz postac Minmatarow i skilluj odrazu statki Amarrow. Proste.
--- Cytuj ---Oprócz tego mam jeszcze klika pytań:
-Jaki rozmiar statku najlepiej odpowiada do takiej gry?
--- Koniec cytatu ---
Wedle starego polskiego przyslowia.... to zalezy jak duzego e-peena chcesz miec :)
A powaznie to zalezy z kim chcesz sie lac i w jaki sposob.
Mozesz fregatom, mozesz i carierem.
--- Cytuj ----Czy da się tak rozwinąć postać aby była jednocześnie dobra w sterowaniu dużymi jak i mniejszymi statkami czy jest to nieopłacalne?
--- Koniec cytatu ---
Do wyskilowania "duzych statkow" jak to napisales i tak musisz miec zrobione te "małe".
--- Cytuj ----Znacie może jakąś dobrą stronę/tutorial gdzie można poczytać coś więcej nt rozwoju postaci? (bardziej szczegółowe informacje)
--- Koniec cytatu ---
Poszukaj ingame "Unseen Academy", tam ci wytlumacza... bo i tak plan ci sie zmieni 1000 razy w ciagu pierwszego miesiaca.
--- Cytuj ---Wiem, że pytam się pewnie o sporo rzeczy do, których można by dojść samemu ale z doświadczenia wiem, że gracze którzy oswoili się z grą zawsze potrafią lepiej doradzić niż miesiąc poświęcony na czytaniu tutoriali o grze ;].
--- Koniec cytatu ---
Zamiast czytac tutoriale zacznij grac :)
Tu i tak nic w miesiac nie osiagniesz. Na poczatek uzbroj sie w odpowiednia dawke cierpliwosci. I jak pisalem, dobrym krokiem na poczatek jest niewidoczna akademia, gdzie pokaza ci rozne aspekty gry i powiedza co i jak.... potem mozesz siedziec i sam kombinowac dalej co z ta wiedza zrobic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej