Eve Online > NoobGarten

Pytanie odnosnie empire

<< < (2/3) > >>

Luisa:

--- Cytat: moss w Lutego 09, 2010, 01:04:32 ---Witam, jest to moj pierwszy post tutaj. Troche glupio ze z takimi troche noobowskimi pytaniami wyjade ale musze:).
Jesli jestem w hi seku przykladowo kor-azor i widze jakiegos kolesia na czerwono to moge go bez obaw zaczac atakowac i jesli np
wyzuce sobie cargo containera przy asteroidkach zeby do niego pozbierac wiecej a puzniej sobie przyleciec industrialem to: jesli ktos mi przejmnie contynerek to bede wiedzial kto, bo jesli ja np kumplowi chcialem podebrac(tylko testowalismy to) to wyskakiwal komunikat ze gromy z nieba spadna itp itd. Wiec chcialbym wiedzec jak to jest w zeczywistosci. Poniewaz ostatnio mialem niemila stytuacje ze koles podlecial prowdopodobnie przejal kontyner i chcial okup, koles na czerwono pewnie pirat ja oczywiscie nie pod skakiwalem bo dopiero gram 2 tydzien ale okupu tez mu nie dalem skonczylo sie ze zniszczyl kontyner i polecial w swiat. W sumie moglem spowrotem wziasc z kontynerka mineraki tylko ze pokazywalo mi ze to juz niemoje i niechcialem narazac sie jakiejs tam korporacji zeby puzniej mnie nekali.

--- Koniec cytatu ---
To się nazywa can flipping... http://wiki.eveonline.com/wiki/Pirate#Can_Flipping

Skeer:
Czerwoną gwiazdę (a ściślej - białą gwiazdę na czerwonym tle) masz w trakcie wojny, a nie od aggro.

Dheedee:
A czerwona czaska do Global Criminal - w hi secu nie spoykany w niczym wiekszym niż pod, cep albo shuttle..

Pzdr...
Dd...

Sotharr:
Piraci i złodzieje od któregoś patcha już nie migają, tylko świecą na czerwono.

W takiej sytuacji lepiej przełknąć stratę i zignorować złodzieja (nie brać z jego puszki ani nie atakować), chyba że masz pojęcie o PvP, odpowiedni statek pod ręką i sensowne skile do tego.

Ptysiu:
Górniku! Giant Secure Container Twoim przyjacielem!
Pozdrawia życzliwy pajret :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej