Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goonswarm rozwiązany

<< < (26/30) > >>

devilsbirth:

--- Cytat: Keeno Smythe w Lutego 05, 2010, 09:19:55 ---co to znaczy ? :D

--- Koniec cytatu ---
Szukasz sensu w projekcie goona? Kup mikroskop. Elektronowy.

Straszny:

--- Cytat: XIII w Lutego 05, 2010, 10:21:25 ---Szukasz sensu w projekcie goona? Kup mikroskop. Elektronowy.

--- Koniec cytatu ---

lol.. doskonałe  :2funny:

Ian666:

--- Cytat: Soulscream w Lutego 05, 2010, 09:38:33 ---Ohgod jak ja kocham Goonow :3

--- Koniec cytatu ---

Których? Bo się podzieliliście, chyba że taki był plan połączyć się przez podzielenie na parę osobnych aliansów.

shaitis:

--- Cytat: Orion w Lutego 04, 2010, 20:24:10 ---Ciekaw jestem jak się to odbije na rynku w Jita. Moon materiały znowu będą skakać jak zające.

--- Koniec cytatu ---

Raczej nie, juz sie minuja, bedzie ok.

PS. to mi sie najbardziej podoba:

[07:29:02] Zastrow > right now we're finding alts that karttoon missed role stripping and trying to steal assets back
[07:29:13] karttoon > Fuck let me check too

Ian666:
Soulscream, dlaczego Zastrow chce odkraść assetsy? skoro przecież dobrze się stało że je straciliście, alians się rozwiązał co jest dla was powodem do dumy, śmiechu i ogólnie wszyscy dawno chcieliście i planowaliście tak zrobić. Odkradanie nie jest śmieszne i nie pokazuje waszego dystansu do gry, no bo who cares prawda  ;)

Z tego co widać po forach goonsy się dzielą na różne alianse (paru jest w Goonswarm, trochę w Band of Brothers, trochę w jakimś dziwnie brzmiącym aliansie z dupy), może być to zasłona, a może być to efekt faktycznych dramatów wewnątrz (o czym ktoś już tu wspominał). Jeśli to drugie to może to zaowocować jakiegoś rodzaju starciami pomiędzy sobą, co było by dość ciekawym / humorystycznym widokiem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej