Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (74/105) > >>

KusKus:
Dobre miejsce na romany bedzie jak bedzie sie tam krecilo sporo gangow CVA :]

Ptysiu:

--- Cytat: Jededdiah Brown w Marca 02, 2010, 09:49:09 ---Dla samej ideologii CVA nie zostawi tego miejsca w spokoju.

--- Koniec cytatu ---

To może być równie dobrze powód do osiedlenia się tam :D

Ezachiel:
A nie było by naturalną koleja przekazanie terenu Ushra-Khan, by ci jako RP*Matarii ally odbudowali RP region EVE, a RP CVA*Ammar Victor miało by target dla swoich ludzi - odbicie terenu. Wieczna wojna ... hmm, ciekawe czy to juz się stało i kto to wymyslil-ustalił. A reszta EvE miala by free fire zone w U'KvCVA zone ? :)

SokoleOko:
Przyznam, że sam nie mam pojęcia co mój ally chce z tym terenem zrobić i serio zaczynam się martwić do czego będę strzelał, jak kurz opadnie.

Ale przynajmniej ci wszyscy "bitter veterans", którzy wcześniej stracili Unity Station, a potem tułali się po lowsecach i Curse mogli się teraz cieszyć jak dzieci. Klimat w ally jest po prostu wspaniały, nawet naszych "bearów" nikt się nie czepia  :coolsmiley:

Ezachiel:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 03, 2010, 09:54:41 ---Przyznam, że sam nie mam pojęcia co mój ally chce z tym terenem zrobić i serio zaczynam się martwić do czego będę strzelał, jak kurz opadnie.

Ale przynajmniej ci wszyscy "bitter veterans", którzy wcześniej stracili Unity Station, a potem tułali się po lowsecach i Curse mogli się teraz cieszyć jak dzieci. Klimat w ally jest po prostu wspaniały, nawet naszych "bearów" nikt się nie czepia  :coolsmiley:

--- Koniec cytatu ---
No, ilościa celów bym sie nie martwił, o ile dostaniecie umocowanie od silnych sojuszy o nienaruszalnosci terenu, to pewnie polecą resety standów, co było by naturalne i wskazane. U'K mogło by latać "Liberate" w innych regionach, a z innych regionów mogli by przylatywać po "Fresh Meat" do U'K

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej