Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Loc0:
RAT used to own us by themselves , they didn`t need half of eve to help them! I mean who the fuck are SYS-K anyway?
Na tym poleglem :D
Jededdiah Brown:
Ehhh kurde widzę, że wszyscy bawią się dobrze na masakrze Providence (z tym hitlerem to lekko przesadzili :D). Pamiętajcie moi drodzy że zdobycie to jedno. Utrzymanie tego będzie zupełnie nowym, mam nadzieję niemiłym doświadczeniem dla wszystkich z pod znaku A, AAA czy innej cholery.
Xarthias:
--- Cytat: Jededdiah Brown w Marca 02, 2010, 07:54:15 ---Ehhh kurde widzę, że wszyscy bawią się dobrze na masakrze Providence (z tym hitlerem to lekko przesadzili :D). Pamiętajcie moi drodzy że zdobycie to jedno. Utrzymanie tego będzie zupełnie nowym, mam nadzieję niemiłym doświadczeniem dla wszystkich z pod znaku A, AAA czy innej cholery.
--- Koniec cytatu ---
Nie sądzę, żeby oni to chcieli utrzymywać. Sprzedadzą/wynajmą te wszystkie stacje i niech się rentierzy martwią.
MightyBaz:
--- Cytat: Xarthias w Marca 02, 2010, 07:55:37 ---Nie sądzę, żeby oni to chcieli utrzymywać. Sprzedadzą/wynajmą te wszystkie stacje i niech się rentierzy martwią.
--- Koniec cytatu ---
signed
Jededdiah Brown:
W takim wypadku renterzy będą mieli średnio ciekawe miejce do osiedlenia. Dla samej ideologii CVA nie zostawi tego miejsca w spokoju. Myślę, że dluuuugo na tej "ziemi" nic nie urośnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej