Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (69/105) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Scaryman w Lutego 26, 2010, 10:41:26 ---zgnoić CVA i ich sojuszników.
--- Koniec cytatu ---

To już nastąpiło. Ostatni miesiąc z punktu widzenia mojego grania to CTA/kerbirka, bardzo mało roamowania. Przedwczoraj poprowadziłem roam korpowy po Provi i... żenada. Systemy kompletnie puste, jeśli jakiś red jest na localu to albo już siedzi na stacji, albo właśnie na nią spieprza w podskokach. W jednym momencie przewinął się blob PXF w sile około 20 BS-ów z logistykami, czego uniknęliśmy, a tak poza tym to po prostu W-space... cicho, pusto i zimno. Cały kontakt bojowy sprowadził się do

1) Jakiegoś BC-ka w anomalii (wylądowałem 100 km od niego, warpnął mi na stację)
2) Transport shipa, którego złapałem na gejcie, ale zanim reszta doleciała to mi się zwinął.

Żenada... nikt nie chainuje spawnów  :2funny:

MightyBaz:
szkoda, bez wzgledu na okolicznosci bede kibicowal CVA. Jednak trzy lata...wiecie sentyment pozostaje.

MightyBaz:
pewnie i tak mase stuffu zostalo juz przerzucone do low sec. Najgorzej beda mieli ci, co posiadaja POSy, bez jump frachtow - kicha.
Wiecie jak to sie skonczy? Coraz wiecej malych alliancow bedzie wpadalo do Provi, by chapnac dla siebie resztki infrastruktury, łasząc się o renting od AAA.

magni:
sic transit gloria mundi

koniec CVA?

SokoleOko:

--- Cytat: Devious Sphere w Lutego 26, 2010, 11:40:24 ---koniec CVA?

--- Koniec cytatu ---

Eksperci od wojskowości przewidują duży boost amarrskiej milicji  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej